Smetana-sillileivät

Smetana-sillileivät

Kolmioleipä täytetään herkullisella smetana-sillitäytteellä pääsiäisen lounaaksi tai iltapalaksi.

25 min
keskitaso
197 kcal / 100g
0

Ainekset8 pientä kolmioleipää

8 pientä kolmioleipää

Täyte

1 - 2 (50 g)
salottisipulia
1
valkosipulin kynsi
1 pieni (120 g)
hapahko omena
2
keitettyä (10 min) kananmunaa
150 g
matjessillifileetä
1 prk (120 g)
2 rkl
tuoretta tilliä tai ruohosipulia
1 rkl
sitruunamehua
1 tl
rouhittua mustapippuria
8 viipaletta
ruisvuokaleipää

Koristeluun

2
keitetyn (10 min) kananmunan keltuaista
sitruunaa viipaleina
tilliä

Ohje

  1. Hienonna salottisipuli ja valkosipuli. Leikkaa omena pieniksi kuutioiksi.
  2. Hienonna jäähtyneet munat haarukalla. Hienonna sillifileet.
  3. Vaahdota smetana. Yhdistä ainekset.
  4. Puolita ruisleivän viipaleet kulmasta kulmaan kolmioiksi. Levitä täytettä leipien väliin ja päälle.
  5. Koristele.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
197 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,9 g
Kalsium
46 mg
D-vitamiini
4 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›