Smetana-sillileivät

Smetana-sillileivät
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Smetana-sillileivät

Smetana-sillileivät

Kolmioleipä täytetään herkullisella smetana-sillitäytteellä pääsiäisen lounaaksi tai iltapalaksi.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset8 pientä kolmioleipää

8 pientä kolmioleipää

Täyte

1 - 2 (50 g)
salottisipulia
1
valkosipulin kynsi
1 pieni (120 g)
hapahko omena
2
keitettyä (10 min) kananmunaa
150 g
matjessillifileetä
1 prk (120 g)
2 rkl
tuoretta tilliä tai ruohosipulia
1 rkl
sitruunamehua
1 tl
rouhittua mustapippuria
8 viipaletta
ruisvuokaleipää

Koristeluun

2
keitetyn (10 min) kananmunan keltuaista
sitruunaa viipaleina
tilliä

Ohje

  1. Hienonna salottisipuli ja valkosipuli. Leikkaa omena pieniksi kuutioiksi.
  2. Hienonna jäähtyneet munat haarukalla. Hienonna sillifileet.
  3. Vaahdota smetana. Yhdistä ainekset.
  4. Puolita ruisleivän viipaleet kulmasta kulmaan kolmioiksi. Levitä täytettä leipien väliin ja päälle.
  5. Koristele.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
197 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›