Täyte | |
---|---|
1 - 2 (50 g) | salottisipulia |
1 | valkosipulin kynsi |
1 pieni (120 g) | hapahko omena |
2 | keitettyä (10 min) kananmunaa |
150 g | matjessillifileetä |
1 prk (120 g) | |
2 rkl | tuoretta tilliä tai ruohosipulia |
1 rkl | sitruunamehua |
1 tl | rouhittua mustapippuria |
8 viipaletta | ruisvuokaleipää |
Koristeluun | |
2 | keitetyn (10 min) kananmunan keltuaista |
sitruunaa viipaleina | |
tilliä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.