
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (180-200 g) kevytsuolattua sillifileetä
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® kevyt paprika-chili tuorejuustoValio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
-
1 prk (120 g)
Valio smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
- 2 tl sokeria
- 2 rkl sitruunamehua
Ennen tarjoilua
- ¾ dl sitruunamelissaa tai tuoretta korianteria
Jaa resepti
Ohje
- Laita sillifileet likoamaan kylmään veteen siksi aikaa, kun valmistat kastikkeen.
- Yhdistä tuorejuusto ja smetana. Vatkaa tasaiseksi. Mausta sokerilla.
- Valuta sillifileet ja leikkaa 1,5 cm:n paloiksi. Kaada viipaleille sitruunamehu, anna maustua hetken.
- Yhdistä sillipalat tuorejuusto-smetanaseokseen. Anna maustua jääkaapissa peitettynä.
- Lisää hienonnettu tuore yrtti seokseen vasta ennen tarjoilua.
- Tarjoa keitettyjen perunoiden kera tai ruisleipästen päällä.
SILLIJÄÄDYKKEET
- Hienonna sillifileet pieniksi kuutioiksi. Pakasta seos pienissä annosvuoissa (esim. kertakäyttömukeissa) foliolla peitettynä. Nosta jäädykkeet n. 1 t ennen tarjoilua jääkaappiin pehmenemään
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
227 kcal
Proteiini
6,9 g
Hiilihydraatti
9,3 g
Rasva
18,3 g
Tyydyttynyt rasva
9,7 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
2,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa