Paprika-smetanasilli

Paprika-smetanasilli

Paprika-smetasilli sopii keitettyjen perunoiden kanssa tai ruisleipästen päällä alkupalana.

2 h 20 min
helppo
231 kcal / 100g
0
0

Ainekset8 annosta

8 annosta
1 pkt (180 - 200 g)
kevytsuolattua sillifileetä
1 rasia (200 g)
1 prk (120 g)
2 tl
sokeria
2 rkl
sitruunamehua

Ennen tarjoilua

¾ dl
sitruunamelissaa tai tuoretta korianteria

Ohje

  1. Laita sillifileet likoamaan kylmään veteen siksi aikaa, kun valmistat kastikkeen.
  2. Yhdistä tuorejuusto ja smetana. Vatkaa tasaiseksi. Mausta sokerilla.
  3. Valuta sillifileet ja leikkaa 1,5 cm:n paloiksi. Kaada viipaleille sitruunamehu, anna maustua hetken.
  4. Yhdistä sillipalat tuorejuusto-smetanaseokseen. Anna maustua jääkaapissa peitettynä.
  5. Lisää hienonnettu tuore yrtti seokseen vasta ennen tarjoilua.
  6. Tarjoa keitettyjen perunoiden kera tai ruisleipästen päällä.
  7. SILLIJÄÄDYKKEET

  8. * Hienonna sillifileet pieniksi kuutioiksi. Pakasta seos pienissä annosvuoissa (esim. kertakäyttömukeissa) foliolla peitettynä. Nosta jäädykkeet n. 1 t ennen tarjoilua jääkaappiin pehmenemään

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
231 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
3,0 g
Kalsium
43 mg
D-vitamiini
6 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›