Paprika-smetanasilli

Paprika-smetanasilli
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Paprika-smetanasilli

Paprika-smetanasilli

Paprika-smetasilli sopii keitettyjen perunoiden kanssa tai ruisleipästen päällä alkupalana.

Valmistusaika

Työaika
20 min
maustuminen
2 h
Yhteensä
2 h 20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
1 pkt (180 - 200 g)
kevytsuolattua sillifileetä
1 rasia (200 g)
1 prk (120 g)
2 tl
sokeria
2 rkl
sitruunamehua

Ennen tarjoilua

¾ dl
sitruunamelissaa tai tuoretta korianteria

Ohje

  1. Laita sillifileet likoamaan kylmään veteen siksi aikaa, kun valmistat kastikkeen.
  2. Yhdistä tuorejuusto ja smetana. Vatkaa tasaiseksi. Mausta sokerilla.
  3. Valuta sillifileet ja leikkaa 1,5 cm:n paloiksi. Kaada viipaleille sitruunamehu, anna maustua hetken.
  4. Yhdistä sillipalat tuorejuusto-smetanaseokseen. Anna maustua jääkaapissa peitettynä.
  5. Lisää hienonnettu tuore yrtti seokseen vasta ennen tarjoilua.
  6. Tarjoa keitettyjen perunoiden kera tai ruisleipästen päällä.
  7. SILLIJÄÄDYKKEET

  8. * Hienonna sillifileet pieniksi kuutioiksi. Pakasta seos pienissä annosvuoissa (esim. kertakäyttömukeissa) foliolla peitettynä. Nosta jäädykkeet n. 1 t ennen tarjoilua jääkaappiin pehmenemään

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
231 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
3,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›