
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
- 4 rkl vehnäjauhoja
- 2 rkl perunajauhoja
- 3 rkl kaakaojauhetta
- 1 tl leivinjauhetta
Täyte
- 1 dl lakka-, vadelma- tai aprikoosihilloa
-
1 prk (2 dl)
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
- 1½ rkl sokeria
- 1½ rkl kaakaojauhetta
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri.
- Lisää kuivat aineet seoksena siivilän läpi.
- Sekoita varoen nuolijalla. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 10 min.
- Kumoa kypsä torttupohja sokerilla ripotellulle leivinpaperille.
- Levitä jäähtyneelle pohjalle hillo.
- Vatkaa kerma, sokeri ja kaakaojauhe vaahdoksi.
- Levitä vaahto pohjalle. Kääri torttu rullalle leivinpaperin avulla. Jätä saumakohta alle.
- Anna maustua hetken kylmässä ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
262 kcal
Proteiini
5,2 g
Hiilihydraatti
30,6 g
Rasva
12,9 g
Tyydyttynyt rasva
6,5 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa