Suklaamuffinssit

Suklaamuffinssit
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Suklaamuffinssit

Suklaamuffinssit

Täydellinen muffinssi on mehevä ja kuohkea. Tuhdin suklaisen maun lisäksi näiden muffinien sisällä on ihania suklaasattumia. Muffinssit voi tarjota sellaisenaan tai viimeistellä herkullisella suklaakuorrutuksella.

Valmistusaika

Työaika
25 min
uunissa
20 min
jäähdytys
1 h
Yhteensä
1 h 45 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

3232 arvostelua

Ainekset12 muffinia

12 muffinia
2 dl
sokeria
2
kananmunaa
1 dl
2 dl
3 dl
vehnäjauhoja
1 dl
kaakaojauhetta
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
ruokasoodaa
½ tl
suolaa
1 rkl
pikakahvijauhetta
100 g
taloussuklaata

Kuorrutus

1 dl
200 g
taloussuklaata
1 rasia (200 g)

Ohje

  1. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaaleaksi vaahdoksi. Lisää Oivariini ja maito.
  2. Yhdistä kuivat aineet ja lisää siivilän läpi kulhoon. Nostele taikina tasaiseksi. Rouhi suklaa karkeasti. Sekoita taikinan joukkoon.
  3. Lusikoi taikina muffinssivuokiin tai voideltuun muffinssipeltiin. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 20 min.
  4. Valmista halutessasi kuorrutus: Kiehauta kerma kattilassa. Lisää suklaa paloiteltuna ja sekoittele, kunnes suklaa on sulanut. Anna jäähtyä. Kaada seos tuorejuuston joukkoon samalla vatkaten. Pursota tai lusikoi kuorrutus jäähtyneiden muffinssien pinnalle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
347 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›