Siirry sisältöön
Suklaasohjo

Suklaasohjo

Suklaasohjo on helppo jälkiruoka tai välipala, joka maistuu vaikka lämpimänä kesäpäivänä.

Suklaasohjo

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 prk (200 g)
    Valio maustettua rahkaa vanilja
    Valio maustettu rahka vanilja sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
    Valio maustettu rahka 200 g vanilja laktoositon
  • 2 dl
    Valio maitoa
    Valio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
    Valio vapaan lehmän kevytmaito 1 l
  • 1 dl kaakaojuomajauhetta

Koristeeksi

  • 0 kg suklaalastuja

Ohje

  1. Vatkaa kaikki aineet sauvasekoittimella kuohkeaksi seokseksi.
  2. Peitä kelmulla ja laita pakastimeen. Sekoita jäätymisen aikana silloin tällöin.
  3. Kun seos alkaa olla paksua, mutta ei vielä täysin jäässä, sekoita "sohjoksi" ja jaa annoksiksi. Koristele.
  4. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 129 kcal
Proteiini 5,3 g
Hiilihydraatti 16,5 g
Rasva 4,5 g
Tyydyttynyt rasva 2,6 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suklaalastuja
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search