Suolaiset rahkaletut

Suolaiset rahkaletut

1 h
helppo
136 kcal / 100g
0
0

Rahka käy hyvin lettutaikinaan. Lettujen lisäkkeenä maistuu sienimuhennos, savulohi tai vaikkapa coleslaw-kaalisalaatti. Taikinasta tulee n. 30 pientä lettua.

Ainekset

6 annosta
2
kananmunaa
1 prk (250 g)
3 dl
3 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
¾ tl
suolaa
1 rkl
pizzamaustetta
1
valkosipulin kynsi hienonnettuna

Paistamiseen

Tarjoiluun

lämminsavulohta tai sienisalaattia tai -muhennosta

Ohje

  1. Aloita lettujen valmistaminen vatkaalla munien rakenne rikki. Lisää rahka ja maito.
  2. Vatkaa joukkoon jauhot, leivinjauhe ja mausteet. Anna lettutaikinan turvota 30 min.
  3. Paista paksuhkoja lettuja keskilämmöllä Oivariini rasvassa.
  4. Tarjoa lettujen kanssa savulohta, sienisalaattia tai -muhennosta ja esim. coleslaw-salaattia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
136 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
2 g
Suola
0,2 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
105 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)