Suolaiset rahkaletut

Suolaiset rahkaletut
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Suolaiset rahkaletut

Suolaiset rahkaletut

Rahka käy hyvin lettutaikinaan. Lettujen lisäkkeenä maistuu sienimuhennos, savulohi tai vaikkapa coleslaw-kaalisalaatti. Taikinasta tulee n. 30 pientä lettua.

Valmistusaika

Työaika
1 h
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
2
kananmunaa
250 g
3 dl
3 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
¾ tl
suolaa
1 rkl
pizzamaustetta
1
valkosipulin kynsi hienonnettuna

Paistamiseen

Tarjoiluun

lämminsavulohta tai sienisalaattia tai -muhennosta

Ohje

  1. Aloita lettujen valmistaminen vatkaalla munien rakenne rikki. Lisää rahka ja maito.
  2. Vatkaa joukkoon jauhot, leivinjauhe ja mausteet. Anna lettutaikinan turvota 30 min.
  3. Paista paksuhkoja lettuja keskilämmöllä Oivariini rasvassa.
  4. Tarjoa lettujen kanssa savulohta, sienisalaattia tai -muhennosta ja esim. coleslaw-salaattia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
136 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.