Suolaiset rahkaletut

Suolaiset rahkaletut

Rahka käy hyvin lettutaikinaan. Lettujen lisäkkeenä maistuu sienimuhennos, savulohi tai vaikkapa coleslaw-kaalisalaatti. Taikinasta tulee n. 30 pientä lettua.

Ainekset6 annosta

6 annosta
2
kananmunaa
1 prk (250 g)
3 dl
3 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
¾ tl
suolaa
1 rkl
pizzamaustetta
1
valkosipulin kynsi hienonnettuna

Paistamiseen

Tarjoiluun

lämminsavulohta tai sienisalaattia tai -muhennosta

Ohje

  1. Aloita lettujen valmistaminen vatkaalla munien rakenne rikki. Lisää rahka ja maito.
  2. Vatkaa joukkoon jauhot, leivinjauhe ja mausteet. Anna lettutaikinan turvota 30 min.
  3. Paista paksuhkoja lettuja keskilämmöllä Oivariini rasvassa.
  4. Tarjoa lettujen kanssa savulohta, sienisalaattia tai -muhennosta ja esim. coleslaw-salaattia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
136 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
105 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›