Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Kokenut leipoja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pavlovat
- 4 valkuaista
- ripaus suolaa
- 2½ dl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 1 tl valkoviinietikkaa
- 2 tl maissitärkkelystä, Maizena
AURA-kreemi
-
1 pkt (170 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
-
1 prk (2 dl)
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Omenakukkanen
- 1 omena, hapokas
Halutessasi
- 0 kg syötäviä kukkia
Jaa resepti
Ohje
Pavlovat
- Lisää yleiskoneen kulhoon valkuaiset ja suola.
- Valmista marenki vaahdottamalla hitaalla nopeudella, lisää sokeria noin 2 minuutin välein neljässä erässä. Lopuksi marengin kuuluisi olla kiiltävää ja paksua.
- Sekoita joukkoon valkoviinietikka ja siivilöi joukkoon maissitärkkelys.
- Täytä pursotinpussi marengilla ja pursota marenkia leivinpaperin päälle pyöreiksi palloiksi, voit käyttää pyöreää tyllaa apuna.
- Kypsennä 80-asteisessa uunissa n. 40–60 minuutin ajan, uunin luukku hivenen auki. Voit tarkistaa, ovatko pavlovat valmiit ottamalla yhden palvovan uunista ja jättämällä sen noin 5 minuutiksi jäähtymään – tämän jälkeen pavlovan kuoren pitäisi olla rapea ja sisuksen pehmeä.
AURA-kreemi
- Lisää AURA-juusto ja kuohukerma tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi.
- Täytä pursotinpussi valmiilla kreemillä.
Omenakukkanen
- Viipaloi omenasta noin muutaman millin paksuisia viipaleita ja leikkaa kukan muotoon kukanmuotoisella muotilla.
Kokoaminen
- Riko palvovan pinta, jotta pääset pursottamaan AURA-kreemiä pavlovan sisällä.
- Kun kreemi on pursotettu, aseta omenakukkanen palvovan päälle. Voit halutessasi pursottaa vielä hieman kreemiä kukkasen päälle ja viimeistellä leivoksen syötävillä kukkasilla.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
268 kcal
Proteiini
6,2 g
Hiilihydraatti
28,4 g
Rasva
14,2 g
Tyydyttynyt rasva
8,4 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- syötäviä kukkia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.