
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
3.43
tähteä viidestä
7 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pussi (500 g) peruna-sipulisekoitusta
- 1 pussi (250 g) kasvissuikaleita
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuustoLaktoositon Valio ruokakerma Pippuripekka sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja…
- 1 prk (390-400 g) yrttimaustettua tomaattimurskaa
- 3 valkosipulin kynttä
- 1 rkl sokeria
- ¼ tl suolaa
- 1 pkt (400 g) grilli- tai lenkkimakkaraa, esim. grillibalkan
-
½ pussia (à 150 g)
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
Jaa resepti
Ohje
- Kaada peruna-sipulisekoitus ja kasvissuikaleet isoon (tilavuus n. 2,5 l) uunivuokaan. Lisää ruokakerma.
- Sekoita tomaattimurskan joukkoon hienonnetut valkosipulin kynnet, sokeri ja suola. Kaada vuokaan, sekoittele.
- Kypsennä 200 asteessa uunin keski-/alatasolla 35 min.
- Tee makkaroihin viillot tai paloittele ne. Lisää makkarat ja juustoraaste kasvispedin päälle. Kypsennä vielä 20 - 25 min.
- Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
107 kcal
Proteiini
4,4 g
Hiilihydraatti
8,3 g
Rasva
6,5 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa