Voi-sitruunakastike parsalle

Voi-sitruunakastike parsalle
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Voi-sitruunakastike parsalle

Voi-sitruunakastike parsalle

Sitruunalla maustettu voikastike maistuu herkulliselta yhdessä parsan kanssa.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
150 g
1 tl
sitruunankuorta
1 rkl
sitruunamehua
1 - 2 tl
sokeria
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
1 - 3 rkl
tuoretta sitruunamelissaa , rakuunaa tai ruohosipulia

Tarjoiluun

50 g
parmesaania lastuina

Ohje

  1. Sulata voi kattilassa. Kirkasta se valuttamalla pinnalla oleva osa toiseen astiaan, jätä vaalea sakka kattilan pohjalle.
  2. Pese sitruuna kuumalla vedellä. Raasta pintakuori ohuelti. Lisää mausteet kirkastetun voin sekaan.
  3. Valuta kastiketta keitetyn parsan päälle. Ripottele Forte-lastuja annoksille.
Vinkki

Vinkki

* Yrttien voimakkuudessa on eroa, annostele maun mukaan. Voit käyttää myös 1 tl kuivattua rakuunaa tuoreen sijasta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
366 kcal
Proteiini
17 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
32 g
Tyydyttynyt rasva
20 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›