Voi-sitruunakastike parsalle

Voi-sitruunakastike parsalle

15 min
helppo
366 kcal / 100g
0
0

Sitruunalla maustettu voikastike maistuu herkulliselta yhdessä parsan kanssa.

Ainekset

4 annosta
150 g
1 tl
sitruunankuorta
1 rkl
sitruunamehua
1 - 2 tl
sokeria
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
1 - 3 rkl
tuoretta sitruunamelissaa , rakuunaa tai ruohosipulia

Tarjoiluun

50 g
parmesaania lastuina

Ohje

  1. Sulata voi kattilassa. Kirkasta se valuttamalla pinnalla oleva osa toiseen astiaan, jätä vaalea sakka kattilan pohjalle.
  2. Pese sitruuna kuumalla vedellä. Raasta pintakuori ohuelti. Lisää mausteet kirkastetun voin sekaan.
  3. Valuta kastiketta keitetyn parsan päälle. Ripottele Forte-lastuja annoksille.

Vinkki

* Yrttien voimakkuudessa on eroa, annostele maun mukaan. Voit käyttää myös 1 tl kuivattua rakuunaa tuoreen sijasta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
366 kcal
Proteiini
17 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
32 g
Suola
1,5 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
691 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)