Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
1 h 12 min
Yhteensä
1 h 52 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl (2 pellillistä)
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaTaikina
-
2 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
½ prk (à 200 g)
Valio crème fraîchea paahdettu sipuliValio crème fraîche paahdettu sipuli on kiireisen kokkaajan luottokaveri. Kokeile myös kylmänä kastikkeena tai lämpimiin…
- 25 g hiivaa
- 1 kananmuna
- 2 tl sokeria
- ½ tl suolaa
- 7½ dl vehnäjauhoja
-
¾ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Täyte
-
½ prk (à 200 g)
Valio crème fraîchea paahdettu sipuliValio crème fraîche paahdettu sipuli on kiireisen kokkaajan luottokaveri. Kokeile myös kylmänä kastikkeena tai lämpimiin…
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- 1½ dl mustia kivettömiä oliiveja
- 1 dl kuorittuja pistaasipähkinöitä, esim. Green Taste
- 120 g ilmakuivattua kinkkua ohuina, viipaleina
- 150 g vuohenjuustoa, esim. Rondin de Bastogne
Voiteluun
- 1 kananmuna
Jaa resepti
Ohje
- Lämmitä maito ja crème fraîche kädenlämpöiseksi. Murenna joukkoon hiiva. Sekoita.
- Lisää muna, sokeri, suola ja osa jauhoista. Sekoita taikina tasaiseksi. Alusta taikinaan loput jauhot ja Oivariini rasva.
- Vaivaa, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista. Anna taikinan kohota liinan alla vedottomassa paikassa kaksinkertaiseksi.
- Kauli taikina kahdeksi 40 x 25 cm:n kokoiseksi levyksi.
- Yhdistä crème fraîche ja pippuri. Voitele se levyjen pintaan. Ripota päälle viipaloidut oliivit ja rouhitut pähkinät.
- Levitä kinkut tasaisesti levyille. Murenna päälle vuohenjuusto.
- Kääri levyt rulliksi pitkästä sivusta rullaten. Leikkaa rullat 2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.
- Aseta palat isoihin, paperisiin muffinivuokiin.
- Kohota puustit liinan alla. Voitele munalla.
- Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 12 - 13 min tai kunnes kypsiä.
- Tarjoa pikkusuolaisena esim. oluen tai teen kanssa. Sopivat hyvin myös salaatin seuralaisiksi.
AURA puustit
- Korvaa vuohenjuusto 1 pussillisella (150 g) Valio AURA® murua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
261 kcal
Proteiini
10,6 g
Hiilihydraatti
26,3 g
Rasva
14,2 g
Tyydyttynyt rasva
4,6 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.