Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
1 h 12 min
Yhteensä
1 h 52 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaTaikina
-
2 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
½ prk (à 200 g)
Valio crème fraîchea paahdettu sipuliValio crème fraîche paahdettu sipuli on kiireisen kokkaajan luottokaveri. Kokeile myös kylmänä kastikkeena tai lämpimiin…
- 25 g hiivaa
- 1 kananmuna
- 2 tl sokeria
- ½ tl suolaa
- 7½ dl vehnäjauhoja
-
¾ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Täyte
-
½ prk (à 200 g)
Valio crème fraîchea paahdettu sipuliValio crème fraîche paahdettu sipuli on kiireisen kokkaajan luottokaveri. Kokeile myös kylmänä kastikkeena tai lämpimiin…
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- 1½ dl mustia kivettömiä oliiveja
- 1 dl kuorittuja pistaasipähkinöitä, esim. Green Taste
- 120 g ilmakuivattua kinkkua ohuina, viipaleina
- 150 g vuohenjuustoa, esim. Rondin de Bastogne
Voiteluun
- 1 kananmuna
Jaa resepti
Ohje
- Lämmitä maito ja crème fraîche kädenlämpöiseksi. Murenna joukkoon hiiva. Sekoita.
- Lisää muna, sokeri, suola ja osa jauhoista. Sekoita taikina tasaiseksi. Alusta taikinaan loput jauhot ja Oivariini rasva.
- Vaivaa, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista. Anna taikinan kohota liinan alla vedottomassa paikassa kaksinkertaiseksi.
- Kauli taikina kahdeksi 40 x 25 cm:n kokoiseksi levyksi.
- Yhdistä crème fraîche ja pippuri. Voitele se levyjen pintaan. Ripota päälle viipaloidut oliivit ja rouhitut pähkinät.
- Levitä kinkut tasaisesti levyille. Murenna päälle vuohenjuusto.
- Kääri levyt rulliksi pitkästä sivusta rullaten. Leikkaa rullat 2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.
- Aseta palat isoihin, paperisiin muffinivuokiin.
- Kohota puustit liinan alla. Voitele munalla.
- Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 12 - 13 min tai kunnes kypsiä.
- Tarjoa pikkusuolaisena esim. oluen tai teen kanssa. Sopivat hyvin myös salaatin seuralaisiksi.
AURA puustit
- Korvaa vuohenjuusto 1 pussillisella (150 g) Valio AURA® murua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
261 kcal
Proteiini
10,6 g
Hiilihydraatti
26,3 g
Rasva
14,2 g
Tyydyttynyt rasva
4,6 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa