
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni250°C
Arvostele
3
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 dl vehnäjauhoja
- 2 dl kaurahiutaleita
- 1 rkl leivinjauhetta
- 1 rkl sokeria
- ½ tl suolaa
- 1 rkl oreganoa
- 1 rkl basilikaa
-
½ pussia (à 130 g)
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
-
5 dl
Valio piimääValio rasvaton piimä valmistetaan raikkaasta suomalaisesta maidosta perinteiseen tapaan hapattamalla. Se maistuu ruokajuomana koko perheelle.…
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
½ dl Valio Oivariini® juoksevaa
Voit kokeilla myös -
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kuivat ainekset ja juustoraaste. Lisää piimä ja sulatettu voi.
- Jaa taikina kahden lusikan avulla kahdelle uunipellille leivinpaperille 18 osaan. Taputtele jauhotetuin käsin 1/2 - 1 cm paksuiksi rieskoiksi. Pistele haarukalla.
- Paista 250 asteessa n. 9 min. Tarjoa keittojen tai teen ja juuston kanssa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
232 kcal
Proteiini
8,2 g
Hiilihydraatti
33,6 g
Rasva
6,5 g
Tyydyttynyt rasva
3,3 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa