Siirry sisältöön
Tuotteen takana

Kevyttä ja proteiinipitoista: 5 tapaa käyttää raejuustoa ruoanlaitossa

Kevyttä ja proteiinipitoista: 5 tapaa käyttää raejuustoa ruoanlaitossa

Kaipaatko kevyitä, mutta täyttäviä reseptejä? Vähärasvainen ja proteiinipitoinen raejuusto tunnetaan ennen kaikkea välipalana, mutta sitä voi käyttää monella tapaa myös ruoanlaitossa, jopa jälkiruoissa ja leivonnassa.

1. Proteiinipitoinen smoothie

Smoothie on hyvä aamu- tai välipala. Nälkä pysyy varmemmin loitolla lounaaseen asti, kun lisäät mukaan proteiinia. Raejuusto sopii etenkin rahkaan, jogurttiin tai maitoon tehtyihin smoothieihin. Lisää lempismoothieesi 0,5 – 1 dl raejuustoa ja sekoita tasaiseksi.

Raejuustoa kulhossa
Erillaisia Valion raejuustoja purkeissa
Tip icon

Tiesitkö tämän proteiinista?

Proteiini on yksi neljästä energiaravintoaineesta rasvan, alkoholin ja hiilihydraattien ohella. Näistä neljästä proteiini tuottaa eniten kylläisyyden tunnetta. Proteiinia kannattaa syödä joka aterialla. Lue lisää proteiinista.


Search