Sinivalkoinen Valio AURA® on suomalaisten suosikki

Valio AURA® sinihomejuustolla on omat vankkumattomat ihailijansa – ja vihailijansa. Kokosimme tälle sivulle herkullisen kattauksen Valio Koekeittiön AURA® reseptejä.

Kuten monet parhaat asiat, klassikkojuusto Valio AURA® sinihomejuustokin jakaa mielipiteitä.  Sanotaanko näin, että tämän sinihomejuuston ystävät ja vihamiehet suhtautuvat siihen samalla intohimolla. Silti Valio AURA®  on säilyttänyt asemansa suomalaisten suosikkina jo yli 80 vuotta. Tai ainakin niiden suomalaisten, jotka pitävät sinihomejuustosta.

AURA kuuluu kesälomaan

Poimi reseptit ihaniin kesäkauden herkkuihin! Perinteisen juustotarjottimen lisäksi Valio AURA® sinihomejuusto sopii loistavasti niin grilliruoan kaveriksi kuin voileipäkakkuun.

Suolaista ja makeaa

Suolaisen ja makean liitto on taivaallinen. Hemmottele makuhemojasi yhdistelemällä Valio AURA® sinihomejuustoa suklaan, kinuskin, hedelmien ja piparien kanssa.

Sinihomejuusto aateloi suolaiset piirakat

Jos jaat rakkauden suolaisiin piirakoihin ja Valio AURA® juustoon, nämä reseptimme ovat sinua varten. Suolainen punajuurikakku on näyttävä ilmestys niin brunssipöydässä kuin pikkujouluissakin. Ja AURA pekoni-viikunagalette – sanat eivät riitä kertomaan, miten hyvää tämä on. Tässä voi olla paras suolainen piirakka koskaan. Filopohjaisesta AURA kinkkupiirakasta jää vain muruset todisteeksi.

ALKUPERÄINEN, MURU VAI DIPPI?

Pala Valio AURA® juustoa jääkaapissa pelastaa päivän kuin päivän, mutta elämä helpottuu kummasti, kun valitsee ruoanlaittoon suoraan murennetun juuston.