Sinivalkoinen Valio AURA® on suomalaisten suosikki

Valio AURA® sinihomejuustolla on vankkumattomat ihailijansa – ja vihailijansa. Jos kuulut ensimmäiseen leiriin eli Valio AURA® faneihin, meillä on sinulle hyviä uutisia: Valio Koekeittiö on laatinut tänä syksynä uskomattoman herkullisen kattauksen AURA reseptejä. Poimi ne tästä suosikkeihisi!

Kuten monet parhaat asiat, klassikkojuusto Valio AURA® sinihomejuustokin jakaa mielipiteitä.  Sanotaanko näin, että sekä AURA juuston ystävät että vihamiehet suhtautuvat siihen samalla intohimolla. Silti Valio AURA®  on säilyttänyt asemansa suomalaisten suosikkina jo yli 80 vuotta. Tai ainakin niiden suomalaisten, jotka pitävät sinihomejuustosta.

Aura rakastaa piparia

Joulunajan ykkösherkku on tietenkin Valio AURA® sinihomejuusto piparin päällä. Tänä jouluna tämän makuyhdistelmän ystäviä hemmotellaan huolella, sillä reseptipankkimme on täydentynyt uskomattoman ihanilla uusilla resepteillä. Maistuisiko AURA jäätelöpiparit, AURA piparikukko tai kenties AURA pipari-hedelmäpelti?

Lisää piparisia AURA® herkkuja

Höyryävä AURA patapaisti valloittaa

Mikäpä olisi ihanampaa, kuin kantaa pöytään lämmin pataruoka ulkoilun jälkeen? Herkullista AURA patapaistia kannattaa tehdä kerralla isompi satsi – todennäköisesti kaikki menee silti. Valio AURA® sinihomejuusto maustaa ja tuo täyteläisyyttä tähän pataruokaan vastustamattomalla tavalla.

Sinihomejuusto aateloi suolaiset piirakat

Jos jaat rakkauden suolaisiin piirakoihin ja Valio AURA® juustoon, nämä uudet reseptimme ovat sinua varten. Suolainen punajuurikakku on näyttävä ilmestys niin brunssipöydässä kuin pikkujouluissakin. Ja AURA pekoni-viikunagalette – sanat eivät riitä kertomaan, miten hyvää tämä on. Tässä voi olla paras suolainen piirakka koskaan. Filopohjaisesta AURA kinkkupiirakasta jää vain muruset todisteeksi.

Arjen ja juhlan AURA

Valio AURA® juuston monipuolinen makumaailma taipuu täydellisesti maustamaan arjen ja juhlan makuelämyksiä. Kannattaa kokeilla uuniruokiin, munakkaisiin, pastaan ja pataruokiin.

AURA kuuluu jouluun

Poimi reseptit ihaniin talvikauden herkkuihin! Perinteisen juustotarjottimen lisäksi Valio AURA® sinihomejuusto sopii loistavasti niin jouluiseen salaattiin kuin kinkun ja kalkkunankin seuraan. Kerrassaan herkullista!

Suolaista ja makeaa

Suolaisen ja makean liitto on taivaallinen. Hemmottele makuhemojasi yhdistelemällä Valio AURA® sinihomejuustoa suklaan, kinuskin tai taatelin kanssa.

Pala, muru vai kypsempi Gold?

Pala Valio AURA® juustoa jääkaapissa pelastaa päivän kuin päivän, mutta elämä helpottuu kummasti, kun valitsee ruoanlaittoon suoraan murennetun juuston. Ja herkutteluhetkiin voi vaihteeksi valita intensiivisemmän, kaksi kertaa pidempään kypsyneen Valio AURA® Gold sinihomejuuston.

Parasta myös pakkasesta

Tänä jouluna Valio AURA® juuston ystävän kannattaa olla hereillä myös pakastealtaalla, sillä Valio Jäätelöfabriikin kausimakuna on nyt herkullinen AURA® pipari -jäätelö!

Tutustu tuotteeseen
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›