Lupauksemme ruoanlaittajille: tällä onnistut!

Valion purkki + Valio Koekeittiön testaama resepti = varma onnistuminen. Meillä ruoanlaiton ammattilaiset tekevät joka päivä töitä, jotta sinä onnistuisit kotona.

Valion tuotekehitys ja Valio Koekeittiön ruoanvalmistusosaaminen ovat saumaton pari, jonka lopputuloksena syntyy huippuluokkaisia tuotteita ja luottoreseptiikkaa. Tiesitkö, että Valio Koekeittiö testaa tuotteita jo niiden kehitysvaiheessa? Näin taataan, että Valion tuotteiden ruoanlaitto-ominaisuudet ovat huippuluokkaa.

Tavoitteena luoda luottotuotteita

Luotettavat ja testatut tuotteet toimivat varmasti niin suosikkireseptiikassa kuin oman jääkaapin aineksista kokkaillessa. Näin arjen kiireessäkin on mahdollista kokata maistuvaa ruokaa, joka katoaa lautasilta viimeistä pisaraa ja murua myöten.

Luottoreseptiikka on apunasi aina

Kun tuotteen käyttöominaisuudet ovat kunnossa, alkaa inspiroivien reseptien kehittely. Tuotteet tuntevissa käsissä syntyy tuotteiden ominaisuuksia tukeva ja raaka-aineita parhaiten korostava reseptiikka. Arkeen helppoa ja nopeaa, viikonlopuiksi jotain parempaa. Inspiroivaa reseptiikkaa, jolla sinäkin onnistut! Löydät reseptit aina osoitteesta valio.fi/reseptit.

Tällä onnistut – parhaat reseptit ruoanvalmistustuotteillemme

Löydät alta klikkaamalla valitut reseptit kullekin tuotteelle. Kokeile ja onnistu!

Valio ruokakerma
Valio kuohukerma
Valio paksumpi ruokakerma
Valio maitorahka
Valio smetana
Valio kahvikerma
Kevyttä ja proteiinipitoista: 5 tapaa käyttää raejuustoa ruoanlaitossa
Valio vispikerma
Valio kahvimaito
Valio kermaviili
Valio crème fraîche
Valio kevytkerma
Ruoanlaitto on kemiaa, ja reseptin kaikki raaka-aineet vaikuttavat toistensa toimintaan.

”Ruoanlaittotuotteiden ominaisuudet testataan ruoanvalmistustesteissä kuumennettaessa, haudutettaessa ja pakastaessa sekä tarkastellaan muiden raaka-aineiden, esimerkiksi happojen ja suolan, vaikutuksia tuotteen toimivuuteen. Tärkeintä on, että tuote toimii parhaalla mahdollisella tavalla niissä ruokalajeissa ja leivonnaisissa, joissa sen pitääkin toimia”, Anna ja Ilona Valion Koekeittiöltä kertovat.

”Joskus Koekeittiölläkin sattuu yllätyksiä, kun tuote ei toimikaan tietyssä käytössä. Silloin palataan joko reseptikehitykseen tai tuotekehitykseen asti ja etsitään yhdessä ratkaisut”, Anna ja Ilona jatkavat.

Kaikki tämä tehdään Valio Koekeittiöllä, jotta yllätyksiä ei sattuisi kotikeittiöissä.

Suomalaisen maitotilallisen tukeminen on mahdollista jokaisella kauppareissulla

Valion maitotuotteet valmistetaan suomalasilla tehtaillamme suomalaisesta maidosta. Valion työntekijät ja Valion maidontuottajat rakastavat tehdä sinulle laadukkaita tuotteita, jotka tuovat iloa ruoanlaittoon. Valion maidontuottajat kiittävät joka kerta, kun valitset tuotteen, jonka tuotto maksetaan takaisin maitotiloille.

Onnistuneita ruoanlaittohetkiä!
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›