Siirry sisältöön
Tuotteen takana

Valio Keittiön vispikerma

Valio Keittiön vispikerma on juhlaihmisen suosikkituote. Se sopii erityisen hyvin kakkujen ja leivonnaisten pursotuksiin.

Valio Keittiön vispikermasta syntyy runsas ja kuohkea vaahto helposti ja nopeasti: vispikerman tilavuus kasvaa vaahdotettaessa yli kaksinkertaiseksi. Vispikerman vaahdottaminen on helppoa, sillä se ei vatkaudu yli ”voiksi” samaan tapaan kuin kuohukerma. Jos leivot paljon kakkuja, vispikerma on oiva valinta, koska se säilyttää hyvin sileän ja kiiltävän rakenteensa sulamatta.

Reseptejä, joissa Valio keittiön vispikerma loistaa

Kestävävaahtoinen, kauniin valkoinen kermakakku syntyy Valio Keittiön vispikermalla. Levykakusta riittää juhlapöydässä isommallekin porukalle. Ja ovathan pavlovat, kääretortut ja lettukakutkin ihania. Minkä kakun leivotkin, Valio Keittiön vispikerman valitsemalla voit olla varma, että täytteen tai kermakuorrutuksen vaahto kestää.

Valio Keittiön avulla onnistut aina!

Valio Keittiön alta löydät toimivat tuotteet klassikoista kiinnostavimpiin uutuuksiin sekä arkea helpottavat palvelut Valio Sovelluksesta Koekeittiömme testaamiin resepteihin.

Sydänmuotoiset QR-koodit pakkauksissa ohjaavat sinut reseptien ja inspiraation äärelle.

Search