Valio crème fraîche
Sakeahko ja maultaan pehmeän hapokas ranskankerma eli crème fraîche on hapatettua kermaa, jota on perinteisesti käytetty ruoanvalmistuksessa etenkin Ranskassa.
Valio crème fraîche on ruoanlaittajan luottoystävä. Ruoanlaitossa crème fraîchen luontainen hapokkuus korostaa muiden raaka-aineiden makua. Valio crème fraîchen rasvapitoisuus on 28 %.
Näissä resepteissä crème fraîche on parhaimmillaan
Crème fraîche tuo juhlavaa täyteläisyyttä esimerkiksi sillikaviaariin. Myös punajuurisalaatti ja kesäisen juhlava kotimaisen kalan voileipäkakku saavat siitä raikkaan maun.
Upean täyteläinen ja ruokaisa kesäkasvisrisotto onnistuu crème fraîchen ansiosta, ja lusikallinen Valio crème fraîchea keittoon lisättynä tekee tunnetusti taikoja.
Tomusokerin kanssa vaahdotettuna tai vaniljasokerilla maustettuna crème fraîche toimii myös leivonnaisten kanssa tarjottuna sekä jälkiruoissa.
Näillä resepteillä onnistut!

Kylmäsavulohipizza

Sillikaviaari

Gluteeniton juustokakku

Helppo AURA punajuurisalaatti

Kesäkasvisrisotto eli risotto verde

Kotimaisen kalan voileipäkakku

Kaneli-omenakierteet

Alkupala-blinit

Balsamico-valkosipulipaahdettu sienikastike

AURA Skagen

Hedelmiä ja vaniljafraichea
