Siirry sisältöön
Tuotteen takana

Valio maitorahka

Valio maitorahka

Seinäjoella valmistettu Valio maitorahka on kevyttä ja se sisältää runsaasti proteiinia. Tiesitkö, että Valio maitorahkasta voi tehdä ihania leivonnaisia ja jälkiruokia sekä tahnoja ja täytteitä? Jos kurkkaat ahkerasti leipovan ihmisen jääkaappiin, sieltä löytyy aina rahkaa.

Rahka on tuorejuuston kaltainen tuote, mutta sitä keveämpi ja kirpeämpi. Itse asiassa maitorahka luokitellaankin tuorejuustoksi. Molempia voi käyttää herkullisten kakkujen ja piiraiden täytteissä yksinään tai yhteen sekoitettuna. Taikinoihin lisättynä Valio maitorahka tuo vienoa hapokkuutta ja kosteutta sekä täyteläistä makua.

Parhaat maitorahkareseptit ja vinkit onnistumiseen

Maitorahka on todella herkullista perinteisissä rahkaleivonnaisissa, kuten rahkapullissa ja piirakoissa. Maitorahka mehevöittää sämpylöiden lisäksi myös pannukakut.

Paistettaessa maitorahka vaatii ympärilleen munaa ja kermaa. Silloin se kestää kuumentamista ja kiinteytyy uunissa— esimerkiksi paistettu juustokakku valmistuu näin maitorahkasta.

Perinteinen rahkavoitaikina on suosittu pohja makeisiin ja suolaisiin leivonnaisiin, kuten pasteijoihin tai raparperipiiraaseen.

Rahkalla saa kermavaahtoon raikkautta ja kestävyyttä. Ota talteen tämä hyvä vinkki etenkin lämpiminä kesäpäivinä tarjoiltavien täytekakkujen kuorrutukseen!

Lupauksemme ruoanlaittajille: tällä onnistut

Lupauksemme ruoanlaittajille: tällä onnistut

Valion purkki ja Valio Koekeittiön testaama resepti yhdessä varmistavat onnistumisen. Meillä ruoanlaiton ammattilaiset tekevät joka päivä töitä, jotta sinä onnistuisit. Katso valitut reseptit ja kokkaa ruokaa, joka katoaa lautasilta viimeistä pisaraa ja murua myöten!

Search