Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Jauheliha-juustokastike

Jauhelihakastike syntyy arjessakin nopeasti. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai pastan kanssa.

Jauheliha-juustokastike
Jauheliha-juustokastike

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
  • ½ pussia (à 200 g) pakastesipulikuutioita
  • ½ prk (à 250 g)
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamaton
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi e250 g maustamaton laktoositon
  • 3 dl vettä
  • 1 lihaliemikuutio
  • 2 rkl ketsuppia
  • ½ dl tuoretta persiljaa

Ohje

  1. Ruskista jauheliha pannulla. Lisää sipuli. Paista kunnes sipuli on kuullottunut.
  2. Lisää Koskenlaskija Ruoka, vesi, murennettu liemikuutio ja ketsuppi.
  3. Sekoita, kunnes kastike on tasaista. Keitä hetki.
  4. Viimeistele kastike halutessasi hienonnetulla persiljalla.
  5. Tarjoa keitetyn riisin, perunoiden tai pastan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 98 kcal
Proteiini 9,2 g
Hiilihydraatti 1,5 g
Rasva 6,1 g
Tyydyttynyt rasva 3,2 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search