Siirry sisältöön
Juustoinen liha-makaronilaatikko

Juustoinen liha-makaronilaatikko

Juustoinen liha-makaronilaatikko

Ainekset

  • 0,750 kg makaronia
  • 0,750 kg vähärasvaista naudan jauhelihaa
  • 0,200 kg pakastesipulikuutioita
  • 0,024 kg suolaa
  • 0,011 kg valkopippuria
  • 0,500 kg
  • 3,000 kg
    Valio maitoa
    Valio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
    Valio vapaan lehmän kevytmaito 1 l
  • 0,400 kg kananmunia

Ohje

  1. Keitä makaroni suolalla maustetussa vedessä lähes kypsäksi. Valuta makaroni.
  2. Ruskista jauheliha ja sipuli GN 1/1-65 -astiassa kiertoilmauunissa 200 asteessa noin 7 min. Mausta ja sekoita joukkoon muut ainekset.
  3. Paista 175 asteessa noin 45 min. Tarjoa porkkanaraasteen ja puolukkasurvoksen kanssa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 446 kcal
Proteiini 31,3 g
Hiilihydraatti 41,1 g
Rasva 16,5 g
Tyydyttynyt rasva 8,5 g
Ravintokuitu 2,3 g
Suola 2,1 g
Kalsium 528,5 mg
D-vitamiini 2,5 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 127 kcal
Proteiini 8,9 g
Hiilihydraatti 11,7 g
Rasva 4,7 g
Tyydyttynyt rasva 2,4 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search