Juhlitaan juhannusta

Etsitkö sopivaa juhannusmenua, britakakun reseptiä tai uutta makua perunasalaattiin? Olet oikeassa paikassa! Täältä löydät kaiken, mitä voit maistuvaan juhannukseen kaivata.

Herkullinen juhannus 2020

Tänä vuonna juhannusaattoa juhlitaan perjantaina 19.6.2020 ja juhannuspäivää lauantaina 20.6.2020. Näiden parin päivän aikana suomalaiset pystyttävät juhannussalkoja, poimivat kukkia tyynyn alle, lämmittävät juhannussaunan ja seuraavat juhannuskokkoa. Sekä tietenkin herkuttelevat kesäisillä juhannusruoilla ja -juomilla. Jotain taikaa keskikesän juhlassa siis täytyy olla.

Yötön yö ja kesäiset päivät – juhannuksena on monta hyvää syytä juhlaan

Maistuvia juhannusperinteitä

Nautitko juhannuksena hyrskypottuja, kokoatko kalapöydän tai leivotko mansikkakakkua? Monilla meillä on tärkeitä juhannusperinteitä, joista haluamme pitää kiinni. Jos perinteiset juhannusreseptit ovat kuitenkin päässeet vuodessa unohtumaan, tai kaipaat niihin uutta makua, lukaise Valio Koekeittiön toimivaksi testaamat reseptit. Tästä löydät vinkit ja reseptit juhannuksen kalapöytään ja jälkiruokiin sekä juhannusmenun mökille, kaupunkiin ja grillin ääreen.

Hyviä juhannusreseptejä

Juhannuksena nautitaan viileitä juomia, kesän ensimmäisiä uusia perunoita ja perinteistä juhannusjuustoa. Jos mietit, miten uudet perunat keitettiin tai mitä kaikkea niistä voikaan tehdä, kurkkaa vinkit tästä. Samoin löydät alta ideat erilaisiin juhannusjuomiin alkoholittomista mocktaileista sangriaan. Jos kaipaat kunnon juhannusperinteitä, katso resepti juhannuskeittonakin tunnettuun juhannusjuustoon.

Vastustamattomia kesäherkkuja

Mistä syntyy kesän viilein kakku? Jäätelöstä tietenkin! Tässä reseptit herkullisiin jäätelökakkuihin sekä ennen kakkua mahan täyttäviin kesäherkkuihin, grilliruoasta kesäkeittoon.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›