Siirry sisältöön
Miisa leipoo: HYVVÄÄ
Leivonta

Miisa leipoo: HYVVÄÄ

Leivo ja kokkaa Miisan inspiroimana!


Jakso 10: Mini-piparitalot & joulukakku

Paistettu piparijuustokakku

Miisa leipoo jouluisen juustokakun, joka koristellaan mini-piparkakkutaloilla.

Jakso 10: Mini-piparitalot & joulukakku

Miisa leipoo jouluisen juustokakun, jonka piparinen pohja ja raikkaan appelsiininen täyte ovat onnistuneen paistetun piparijuustokakun avaimet. Koristele kakku Miisan tapaan mini-piparkakkutaloilla.


Jakso 9: Korvapuustipäivä

Jakso 9: Korvapuustipäivä

Tiesitkö, että tänä sunnuntaina 4.10. vietetään kansallista korvapuustipäivää? Sen kunniaksi pyöräytin videolla vegaanisia maapähkinävoipuusteja.

Jakso 9: Korvapuustipäivä

4.10. vietetään kansallista korvapuustipäivää! Miisan testiin pääsee vegaaninen versio, jonka täytteeksi lusikoidaan maapähkinävoita. Voittaako uusi versio perinteisen puustin?


Jakso 8: Juustokakkupäivä

Jakso 8: Juustokakkupäivä

Hyvää kansainvälistä juustokakkupäivää Tänään on siis loistava syy leipoa Juuri julkaistulla videolla teen suussa sulavan tiramisukakun mun valmistujaisjuhliin.

Jakso 8: Juustokakkupäivä

Juustokakut ovat yksiä helpoimpia ja herkullisimpia kakkuja, jotka onnistuvat myös ei niin kokeneelta leipojalta. Makuyhdistelmissä ja koristeluissa on lähes vaan mielikuvitus rajana. Miisan valmistujaisissa herkutellaan keksipohjaisella tiramisukakulla, joka koristellaan kesäisesti mansikoilla.


JAKSO 7: HYVVÄÄ vappua

Tämä on varmaan mun kaikkien aikojen lemppariresepti tässä sarjassa! Ihan super helppo, nopea ja lopputuloksesta tuli mielettömän herkullinen.

JAKSO 7: HYVVÄÄ vappua

Normaalista poikkeavana vappuna on aikaa herkutella joko vappubrunssilla tai leipoa itse ja kokeilla jotain uutta. Donitsien makuun pääsee huomattavasti helpommin valmistamalla ne uppopaistamisen sijaan donitsipellillä uunissa. Suussa sulavat kuorrutukset syntyvät vaivattomasti Valion uusilla suklaa-ja kinuskikermalla, jotka voi keittää kastikkeeksi alle vartissa. Dippaa donitsit kastikkeeseen ja koristele niin överisti tai hillitysti kuin haluat.


Jakso 6: HYVVÄÄ Ystävänpäivää

8-kerroksinen ystävänpäiväkakku

Ystävänpäiväkakun leipominen lähti vähän käsistä. Ohjeella voit tehdä kreisin 8-kerroksisen version tai helpomman ja nopeamman version.

JAKSO 6: HYVVÄÄ ystävänpäivää

Kuka ei rakastaisi mokkapaloja ja ystävänpäivää? Miisa haastaa itseään kokoamalla huikean 8-kerroksisen mokkapalakakun. Haluatko yllättää ystävät tornikakulla tai tyydytkö kaksikerroksiseen? Tällä mokkapalakakun ohjeella onnistut leipomaan superherkullisen mokkapalakakun.


Jakso 5: Hyvvää pikkujoulua!

Täydellinen juustokakku ja juustojoulukuusi

Jipii! Täällä ollaan jo joulufiiliksissä. Videolta saat herkullisia ideoita pikkujouluihin tai vaikkapa jouluaattopöytään!

Jakso 5: Hyvvää pikkujoulua!

Maistuuko myös sun joulu juustolta, joulutortulta ja juustokakulta? Olisko tänä vuonna aika testata joulutorttuja uudella tapaa? Pikkujoulujen helpoin ja herkuin naposteltava on juustotarjotin, jossa voi päästää luovuuden valloilleen. Miisan jouluun kuuluu myös juustokakku. Tässä videossa testiin pääsee uusi resepti.


Jakso 4: Halloween tunnelmissa

Kurpitsan kaiverrus & Halloween-kuppikakut

Tässä HYVVÄÄ-jakossa ollaan Halloween-tunnelmissa. Valmistan ihania herkkuja illanistujaisiin.

Jakso 4: Miisan halloween-herkut

Millä herkuilla valloittaa halloween-juhlien vieraat? Iisit kuppikakut voi koristella hauskoiksi tai pelottaviksi, päästä mielikuvitus valloilleen! Oletko ikinä vielä kaivertanut halloween-kurpitsaa? Miisan vinkeillä homma hoituu helpolla. Samasta kurpitsasta syntyy hetkessä myös syksyn herkuimmat lämppärit. 


Jakso 3: Kesäillallinen perheelle

Miisan kesäillallinen

Kolmannessa Hyvvää! -jaksossa Miisa kokkaa kesäillallisen perheelle.

Jakso 3: Kesäillallinen kesäkeittiössä

Kesä on täällä ja mikä sen ihanampaa kuin syödä ulkona. Kesäkeittiössä Miisa grillaa parsaa ja burgereita. Kun kesäherkuista puhutaan, ei voi unohtaa mansikoita ja lettuja. Maistuisiko niistä tehty kakku?


Jakso 2: Vappupiknik ystäville

Miisan eväät vappupiknikille

Toisessa osassa Miisa tekee herkulliset eväät vappupiknikille

Jakso 2: Miisan vappupiknik

Vappupiknik aloittaa kesän! Levitä viltti joko puistoon tai parvekkeelle ja pakkaa mukaan suolaista ja makeaa pientä syötävää. Ja mitä olisi vappu ilman munkkeja? Tänä vappuna kannattaa testata croissant-munkkeja, jotka maistuvat taivaalliselta ja ovat vielä nopeampia leipoa kuin perinteiset munkit.


Jakso 1: Miisan kevätbrunssi ystäville

Kokonainen brunssimenu

Ensimmäisessä osassa Miisa loihtii ystäville värikkään brunssin.

Jakso 1: Miisan kevätbrunssi ystäville

Starttaa aamu värikkäästi ja ilahduta ystävät ihanalla brunssilla. Valmistele osa tarjottavista etukäteen niin brunssi valmistuu aamulla vaivattomasti ja nopeasti.

Search