
Mustikkajälkiruoat
Suomalaisen metsän mustikka, sisältää paljon vitamiineja ja maistuu herkulliselta! Mustikka soveltuu monenlaisiin jälkiruokiin tuomaan väriä sekä makua. Lettujen ja vohvelien kylkeen sopii ihana marjakimara mustikoista ja vadelmista. Herkullisen kermainen marjaclafoutis eli uunivanukas marjoista on maukas, mutta yllättävän keveä jälkiruoka. Ruis-mustikkarahka toimii oivallisesti vaikka välipalana, johon rapeat hapankorput tuovat mukavan rouhean suutuntuman. Perinteinen mustikkahyve valmistuu talkkunajauhosta. Mikä on sinun suosikkireseptisi?
17 reseptiä

5 min
Mustikkapirtelö

50 min
Mustikkapaistos

50 min
Mustikkakiisseli

3 h 57 min
Täyteläinen suklaatrifle

10 min
Rapea ruis-mustikkarahka

45 min
Marjaclafoutis eli marjainen uunivanukas

10 min
Mustikkamöllö

2 h 10 min
Mustikka-piimämousse

10 min
Kuningatarjälkiruoka

1 h 10 min
Helpot panna cotat

15 min
Mustikkacocktail

15 min
Kuningatarkimara

5 min
Mustikka-vadelmamaljat

5 min
Marjapirtelö

20 min
Mustikkahyve

15 min
Nopea mustikka-jogurttimousse

5 min
Kevyt mustikka-banaanirahka
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?