
Mustikkajälkiruoat
Suomalaisen metsän mustikka, sisältää paljon vitamiineja ja maistuu herkulliselta! Mustikka soveltuu monenlaisiin jälkiruokiin tuomaan väriä sekä makua. Lettujen ja vohvelien kylkeen sopii ihana marjakimara mustikoista ja vadelmista. Herkullisen kermainen marjaclafoutis eli uunivanukas marjoista on maukas, mutta yllättävän keveä jälkiruoka. Ruis-mustikkarahka toimii oivallisesti vaikka välipalana, johon rapeat hapankorput tuovat mukavan rouhean suutuntuman. Perinteinen mustikkahyve valmistuu talkkunajauhosta. Mikä on sinun suosikkireseptisi?
15 reseptiä

Mustikkapirtelö

Mustikkapaistos

Mustikkakiisseli

Täyteläinen suklaatrifle

Rapea ruis-mustikkarahka

Marjaclafoutis eli marjainen uunivanukas

Mustikkamöllö

Mustikka-piimämousse

Kuningatarjälkiruoka

Helpot panna cotat

Mustikkacocktail

Marjapirtelö

Mustikkahyve

Nopea mustikka-jogurttimousse

Kevyt mustikka-banaanirahka
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?