Helpot panna cotat

Helpot panna cotat

Panna cotta on alkuperältään italialainen jälkiruokaherkku. Sen voi valmistaa jääkaappiin odottamaan tarjoilua. Tätä ohjetta käyttäen panna cotta syntyy todella helposti. Kaada hyytyneelle vanukkaalle makoisaa marjakeittoa juuri ennen tarjoilua.

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 dl
1 dl
¾ dl
hyytelösokeri Multia
½ tl
vaniljasokeria

Pinnalle

2 dl

Ohje

  1. Mittaa kattilaan kerma, maito ja hyytelösokeri. Sekoita.
  2. Kuumenna kiehuvaksi. Anna kiehua n. 30 sek välillä sekoittaen.
  3. Nosta kattila levyltä. Lisää vaniljasokeri. Anna jäähtyä hetken.
  4. Kaada seos varoen pieniin laseihin. Peitä. Anna hyytyä jääkaapissa n. 1 t.
  5. Ennen tarjoilua: Lisää panna cotan päälle varoen marjakeittoa esim. lusikanpesän kautta kaataen, n. 1/2 dl / annos.
  6. Koristele halutessasi sitruunamelissan tai mintun lehdillä. Tarjoa jälkiruokana.
Vinkki

Vinkki

Hyytelösokeri Multi on kasvipohjainen tuote. Sillä syntyvä hyytelö on pehmeän lusikoitavaa toisin kuin liivatteella tehty hyytelö.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
151 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
47 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›