
Mousset
Mousset ovat näyttäviä, mutta helppoja jälkiruokia, joihin saat herkullisia makuja esimerkiksi marjoista, hedelmistä tai suklaasta. Suolaiset mätimousse ja broilerinmaksamousse maistuvat alkuruoaksi tai lisukkeena, wasabikermavaahdolla maustat esimerkiksi kasvissosekeiton. Välipalaksi saat raejuusto-hedelmävaahdon vartissa. Joulupöytään sopii pipari-puolukkavaahto tai minttu-suklaakerma, kesäiseen pöytään sopii vaikkapa kolamousse ja vadelmajää. Kokeile myös raikasta päärynävaahtoa!
29 reseptiä

Rommi-rusinasuklaamousse

Teemu Laurellin mascarponevaahto

Teemu Laurellin rahkavaahto ja hillotut mustikat

Teemu Laurellin hilla-jogurttimousse

Teemu Laurellin laku-valkosuklaavaahto

Kinuskikissan piparkakku-tiramisu

Joulupavlovat

Suklaamousse ja piparkakkuvaahtoa

Piparkakkumousse AURA murulla

Puutarhapavlova

Piparkakkumousse

Helppo kirsikkaherkku

Kuohkea sitruuna-vaniljakastike

Mustikka-piimämousse

Marjainen raejuustovaahto

Valkosuklaamousse

Minttu-suklaakerma

Suklaamousse

Mokkakermavaahto

Suklaa-chilimousse

Karpalomousse

Maitosuklaavaahto

Tryffelimousse

Rahka-kermavaahto täytekakkuihin
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?