Aloo Raita eli perunoita jogurttikastikkeessa

Aloo Raita eli perunoita jogurttikastikkeessa

1 h
keskitaso
87 kcal / 100g
0
0

Tämä jogurttinen perunaruoka on hyvin suosittu edullisuutensakin takia Intiassa, ja sitä saa lähes kaikkialla. Itseasiassa se muistuttaa meidän perunasalaattiamme.

Ainekset

4 annosta
8 - 10 (700 g)
kiinteää perunaa
1 (pienehkö)
sipuli

Kastike

3 dl
2 rkl
limettimehua
1 rkl
hunajaa
1/2 - 1 tl
juustokuminaa tai currya
mustapippuria myllystä
n. 2 tl
suolaa
tilkka

Päälle

1
punainen chilipalko hienonnettuna
tuoretta korianteria hienonnettuna

Ohje

  1. Keitä perunat reilusti suolatussa vedessä kypsiksi ja kuori kuumina. Viipaloi perunat tai leikkaa ne reiluiksi kuutioiksi.
  2. Hienonna sipuli. Sekoita kastike ja tarkista kastikkeen maku.
  3. Kerrostele perunat, sipuli ja kastike kulhoon. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa. Lisää päälle hienonnettu chili ja korianteri.
  4. Tarjoa Aloo Raita lisäkesalaattina tai pikkuruokana naan-leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
87 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
3 g
Suola
0,9 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
39 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)