
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 200 g vihreitä papuja
- ½ dl pinjansiemeniä
-
50 g (0,5 dl)
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
- 1 -2 rkl tuoretta kynteliä tai persiljaa
- sormisuolaa tai suolaa myllystä
- 200 g vihreitä papuja
- ½ dl pinjansiemeniä
- 50 g (0,5 dl) Valio Oivariini® rasvaa
- 1 -2 rkl tuoretta kynteliä tai persiljaa
- sormisuolaa tai suolaa myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Kypsennä pavut höyrykattilassa 5 min. Valmista kastike papujen kypsyessä.
- Rouhi pinjansiemenet veitsellä. Paahda ne kuivalla, puhtaalla pannulla kullanruskeiksi.
- Sulata joukkoon Oivariini.
- Pyöräytä pavut pannun kautta tarjoiluastiaan. Valuta kaikki kastike papujen päälle.
- Viimeistele hienonnetulla yrtillä ja suolalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
209 kcal
Proteiini
3,4 g
Hiilihydraatti
3,6 g
Rasva
19,7 g
Tyydyttynyt rasva
6,5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sormisuolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.