AURA perunat

AURA perunat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

AURA perunat

AURA perunat

AURA® juustoiset perunat maistuvat lisäkkeenä kala- tai liharuokien kanssa. Voit valmistaa ne myös folionyyteissä.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
n. 800 g
keitettyjä uusia perunoita
2
uutta sipulia varsineen
1 - 2 rkl
suolaa
mustapippuria myllystä
2 ½ dl
2 - 3
tomaattia
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Lohko tai kuutioi keitetyt perunat. Kuutioi sipulit. Hienonna sipulinvarret koristeeksi.
  2. Paista perunat ja sipuli Oivariini rasvassa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Lisää ruokakerma ja hauduta hetki. Lisää lopuksi lohkotut tomaatit ja AURA. Kuumenna nopeasti.
  4. Koristele.
  5. AURA perunat grillissä tai uunissa

  6. Voit valmistaa ohjeella myös nyyttejä ja kypsentää ne joko grillissä tai uunissa. Katso ensin video valmistuksesta:
    https://youtu.be/McJq6wSqFQE?list=PL6JOmcwmuX21ONvsymaopdLJcyF_QI-o2
  7. Leikkaa alumiinifoliosta ja leivinpaperista 5 reilua palaa. Aseta leivinpaperipalat folioiden päälle. Jaa kuutioidut perunat, sipulit ja tomaatit nyytteihin. Mausta suolalla ja pippurilla. Ripota päälle AURA muru. Nosta folion reunoja ylös. Kaada ruokakerma nyytteihin. Sulje nyytit. Kypsennä uunissa 225 asteessa n. 25 min tai kuumenna nyytit grillissä.
Lisukkeeksi
Lohimedaljongit ja retiisikastike
35 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
104 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›