
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 250 g spagettia
- n. 6 dl (250 g) tuoreita sieniä, esim. herkkusieniä tai tatteja
-
1-2 rkl (15 g)
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 sipuli
- ½ tl mustapippuria rouhittuna
-
1 prk (2 dl)
Valio Eila® paksumpi ruokakermaaValio paksumpi ruokakerma on maultaan täyteläisempää ja rakenteeltaan tavanomaista paksumpaa ruokakermaa. Se sopii erinomaisesti kastikkeisiin,…
-
½ pussia (à 150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
Tarjoiluun
- 0 kg parmesaania lastuina
Jaa resepti
Ohje
- Laita spagetti kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuumenna paloiteltuja sieniä pannulla sekoitellen kunnes enin neste haihtuu
- Lisää voi ja hienonnettu sipuli. Paista kunnes sipuli pehmenee. Lisää pippuri, kerma ja AURA muru. Kuumenna.
- Valuta keitetty spagetti. Sekoita kastike pastan joukkoon. Lisää annosten pinnalle parmesaani lastuja.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
186 kcal
Proteiini
5,8 g
Hiilihydraatti
21,6 g
Rasva
8,1 g
Tyydyttynyt rasva
4,5 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- parmesaania