Helpot juustoherkkusienet

Helpot juustoherkkusienet

Koskenlaskija sujautetaan herkkusienen lakin sisälle ja uunissa tai grillissä kypsennettäessä se muodostaa ihanan pehmeän täytteen sienen sisälle.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 rasia (200 g)
tuoreita herkkusieniä
½ pkt (à 250 g)

Ohje

  1. Puhdista herkkusienet tarvittaessa.
  2. Irroita sienien kannat lakeista.
  3. Leikkaa Koskenlaskija kuutioiksi ja täytä herkkusienet kuutioilla.
  4. Kypsennä uunissa 175 asteessa n. 20 min tai kunnes sienet ovat kypsiä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
115 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g
Kalsium
220 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›