Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Helpot juustoherkkusienet

Koskenlaskija sujautetaan herkkusienen lakin sisälle ja uunissa tai grillissä kypsennettäessä se muodostaa ihanan pehmeän täytteen sienen sisälle.

Helpot juustoherkkusienet
Helpot juustoherkkusienet

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Puhdista herkkusienet tarvittaessa.
  2. Irroita sienien kannat lakeista.
  3. Leikkaa Koskenlaskija kuutioiksi ja täytä herkkusienet kuutioilla.
  4. Kypsennä uunissa 175 asteessa n. 20 min tai kunnes sienet ovat kypsiä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 115 kcal
Proteiini 8,6 g
Hiilihydraatti 0,2 g
Rasva 8,6 g
Tyydyttynyt rasva 5 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search