Kasvistäytteiset uunipaprikat

Tehnyt IlonaValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Ilona
Valio Koekeittiöstä

Kasvistäytteiset uunipaprikat

Kasvistäytteiset uunipaprikat

Täytetyt kasvikset hivelevät makuhermojen lisäksi muita aisteja. Tässä ohjeessa potkua täyteeseen tuo tulinen tuorejuusto.

40 min
keskitaso
110 kcal / 100g
1
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Ilona
Valio Koekeittiöstä

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 isoa
keltaista paprikaa
¾ tl
suolaa
½ tl
pippurisekoitusta

Täyte

1 pussi (250 g)
pakastekasvissuikaleita
1 rkl
½ tl
suolaa
2 dl
keitettyä riisiä
½ rasiaa (à 200 g)

Pinnalle

½ dl
tuoretta persiljaa tai basilikaa
2 dl (100 g)

Ohje

  1. Halkaise paprikat. Ripottele sisäpinnoille suolaa ja pippurisekoitusta. Nosta pellille leivinpaperin päälle. Esikypsennä uunissa 200 asteessa 10 min.
  2. Kuullota kasvissuikaleita rasvassa pannulla n. 5 min. Mausta suolalla.
  3. Lisää riisi ja tuorejuusto. Sekoittele. Nosta pannu levyltä. Täytä paprikat.
  4. Hienonna yrtti ja sekoita se juustoraasteeseen. Nostele juustoraaste-yrttiseos täytteen päälle.
  5. Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa n. 15 min. Tarjoa salaatin kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
110 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›