Kasvistäytteiset uunipaprikat

Kasvistäytteiset uunipaprikat

40 min
keskitaso
116 kcal / 100g
2
0

Täytetyt kasvikset hivelevät makuhermojen lisäksi muita aisteja. Tässä ohjeessa potkua täyteeseen tuo tulinen tuorejuusto.

Ainekset

4 annosta
2 isoa
keltaista paprikaa
¾ tl
suolaa
½ tl
pippurisekoitusta

Täyte

1 pussi (250 g)
pakastekasvissuikaleita
1 rkl
½ tl
suolaa
2 dl
keitettyä riisiä
1 pkt (100 g)

Pinnalle

½ dl
tuoretta persiljaa tai basilikaa
2 dl (100 g)

Ohje

  1. Halkaise paprikat. Ripottele sisäpinnoille suolaa ja pippurisekoitusta. Nosta pellille leivinpaperin päälle. Esikypsennä uunissa 200 asteessa 10 min.
  2. Kuullota kasvissuikaleita rasvassa pannulla n. 5 min. Mausta suolalla.
  3. Lisää riisi ja tuorejuusto. Sekoittele. Nosta pannu levyltä. Täytä paprikat.
  4. Hienonna yrtti ja sekoita se juustoraasteeseen. Nostele juustoraaste-yrttiseos täytteen päälle.
  5. Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa n. 15 min. Tarjoa salaatin kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
116 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
6 g
Suola
0,9 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
81 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)