Kasvistäytteiset uunipaprikat

Kasvistäytteiset uunipaprikat
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Kasvistäytteiset uunipaprikat

Kasvistäytteiset uunipaprikat

Täytetyt kasvikset hivelevät makuhermojen lisäksi muita aisteja. Tässä ohjeessa potkua täyteeseen tuo tulinen tuorejuusto.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
20 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 isoa
keltaista paprikaa
¾ tl
suolaa
½ tl
pippurisekoitusta

Täyte

1 pussi (250 g)
pakastekasvissuikaleita
1 rkl
½ tl
suolaa
2 dl
keitettyä riisiä
½ rasiaa (à 200 g)

Pinnalle

½ dl
tuoretta persiljaa tai basilikaa
2 dl (100 g)

Ohje

  1. Halkaise paprikat. Ripottele sisäpinnoille suolaa ja pippurisekoitusta. Nosta pellille leivinpaperin päälle. Esikypsennä uunissa 200 asteessa 10 min.
  2. Kuullota kasvissuikaleita rasvassa pannulla n. 5 min. Mausta suolalla.
  3. Lisää riisi ja tuorejuusto. Sekoittele. Nosta pannu levyltä. Täytä paprikat.
  4. Hienonna yrtti ja sekoita se juustoraasteeseen. Nostele juustoraaste-yrttiseos täytteen päälle.
  5. Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa n. 15 min. Tarjoa salaatin kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
110 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›