Juustoiset grillisipulit

Juustoiset grillisipulit
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Juustoiset grillisipulit

Juustoiset grillisipulit

Täytä sipulit ihanan juustoisella sienikastikkeella ja kietaise päälle pekonisuikaleet. Grilliruoka ei juuri tämän herkullisemmaksi muutu.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
20 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset5 annosta

5 annosta
5 isoa
sipulia

Sienikastike

3
valkosipulin kynttä
100 g
tuoreita sieniä , esim. siitakesieniä tai kantarelleja
1 rkl
1 dl
½ prk (à 250 g)
½ dl
tuoretta rakuunaa

Lisäksi

1 pkt (170 g)
pekonia

Ohje

  1. Kuori sipulit. Leikkaa päästä ohut "hattu" pois ja koverra sipuleiden sisältä pari kerrosta pois. Yritä pitää kanta ehjänä, jotta sipuli pysyy paremmin kasassa.
  2. Hienonna sipulin irrotettu sisäosa ja valkosipulit. Puhdista ja hienonna sienet.
  3. Laita sienet pannulle, kummenna keskilämmöllä, kunnes neste on haihtunut. Lisää voi ja sipulit. Kuullota pari min.
  4. Lisää ruokakerma ja Koskenlaskija. Sekoittele. Lisää lopuksi hienonnettu rakuuna.
  5. Täytä sipulit sienikastikkeella. Aseta päälle sipuleista leikatut hatut. Kääri ympärille 1 - 2 pekoniviipaletta.
  6. Grillaa keskilämmöllä n. 20 min tai kunnes sipuli on kypsynyt.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
138 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›