Juustoiset grillisipulit

Juustoiset grillisipulit

Täytä sipulit ihanan juustoisella sienikastikkeella ja kietaise päälle pekonisuikaleet. Grilliruoka ei juuri tämän herkullisemmaksi muutu.

Ainekset5 annosta

5 annosta
5 isoa
sipulia

Sienikastike

3
valkosipulin kynttä
100 g
tuoreita sieniä , esim. siitakesieniä tai kantarelleja
1 rkl
1 dl
½ prk (à 250 g)
½ dl
tuoretta rakuunaa

Lisäksi

1 pkt (170 g)
pekonia

Ohje

  1. Kuori sipulit. Leikkaa päästä ohut "hattu" pois ja koverra sipuleiden sisältä pari kerrosta pois. Yritä pitää kanta ehjänä, jotta sipuli pysyy paremmin kasassa.
  2. Hienonna sipulin irrotettu sisäosa ja valkosipulit. Puhdista ja hienonna sienet.
  3. Laita sienet pannulle, kummenna keskilämmöllä, kunnes neste on haihtunut. Lisää voi ja sipulit. Kuullota pari min.
  4. Lisää ruokakerma ja Koskenlaskija. Sekoittele. Lisää lopuksi hienonnettu rakuuna.
  5. Täytä sipulit sienikastikkeella. Aseta päälle sipuleista leikatut hatut. Kääri ympärille 1 - 2 pekoniviipaletta.
  6. Grillaa keskilämmöllä n. 20 min tai kunnes sipuli on kypsynyt.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
138 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
67 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›