Sieniquesadillat

Sieniquesadillat

Helpot sieniquesadillat valmistuvat paistinpannulla. Valio Koskenlaskija ja herkkusienet kätketään kahden tortillaletun väliin. Rapea quesadilla on helppo lounas tai pikkusuolainen illanistujaisiin.

Ainekset4 annosta

4 annosta
½ rasiaa (à 250 g)
herkkusieniä
1
punasipuli
3 rkl
ripaus
suolaa ja mustapippuria
4
tortillaa
½ prk (à 250 g)
lehtipersiljaa

Ohje

  1. Viipaloi herkkusienet ja sipuli. Paista pannulla Oivariini rasvassa. Mausta.
  2. Levitä kahden tortillaletun päälle Koskenlaskija. Jaa sieni-sipuliseos sulatejuuston päälle. Lisää vielä runsaasti tuoretta lehtipersiljaa.
  3. Paina kansiksi tortillat. Paista pannulla Oivariini rasvassa, kunnes quesadillat ovat kauniin ruskeat ja rapeat.
  4. Leikkaa neljään osaan ja tarjoa pikkusuolaisena tai kevyenä lounaana vihreän salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
206 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
15 g
Suola
0,8 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
114 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)