
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g tuoreita herkkusieniä
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 sipuli
- 150 g palvikinkkua kuutioina
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- 1 dl vettä
-
½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoa laValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 2 rkl tuoretta timjamia hienonnettuna
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Puhdista ja viipaloi sienet. Kuumenna Oivariini pannussa ja ruskista sienet.
- Hienonna sipuli, kuullota hetki.
- Lisää kinkkukuutiot, ruokakerma, vesi ja kuutioitu Koskenlaskija. Anna kiehua hiljalleen, kunnes juusto on sulanut. Mausta timjamilla ja mustapippurilla.
- Tarjoile keitetyn pastan kanssa. Kastike sopii myös perunoiden kanssa tarjottavaksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
119 kcal
Proteiini
6,8 g
Hiilihydraatti
1,6 g
Rasva
9,4 g
Tyydyttynyt rasva
4,4 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä