Koskenlaskijan sieni-kinkkukastike

Koskenlaskijan sieni-kinkkukastike
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Koskenlaskijan sieni-kinkkukastike

Koskenlaskijan sieni-kinkkukastike

Juustoinen sieni-kinkkukastike maistuu niin pastan kuin perunoidenkin kanssa.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
200 g
tuoreita herkkusieniä
1 rkl
1
sipuli
150 g
palvikinkkua kuutioina
2 dl
1 dl
vettä
½ pkt (à 250 g)
2 rkl
tuoretta timjamia hienonnettuna
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Puhdista ja viipaloi sienet. Kuumenna Oivariini pannussa ja ruskista sienet.
  2. Hienonna sipuli, kuullota hetki.
  3. Lisää kinkkukuutiot, ruokakerma, vesi ja kuutioitu Koskenlaskija. Anna kiehua hiljalleen, kunnes juusto on sulanut. Mausta timjamilla ja mustapippurilla.
  4. Tarjoile keitetyn pastan kanssa. Kastike sopii myös perunoiden kanssa tarjottavaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
118 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.