Koskenlaskijan sieni-kinkkukastike

Koskenlaskijan sieni-kinkkukastike

Juustoinen sieni-kinkkukastike maistuu niin pastan kuin perunoidenkin kanssa.

15 min
helppo
118 kcal / 100g
1

Ainekset4 annosta

4 annosta
200 g
tuoreita herkkusieniä
1 rkl
1
sipuli
150 g
palvikinkkua kuutioina
2 dl
1 dl
vettä
½ pkt (à 250 g)
2 rkl
tuoretta timjamia hienonnettuna
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Puhdista ja viipaloi sienet. Kuumenna Oivariini pannussa ja ruskista sienet.
  2. Hienonna sipuli, kuullota hetki.
  3. Lisää kinkkukuutiot, ruokakerma, vesi ja kuutioitu Koskenlaskija. Anna kiehua hiljalleen, kunnes juusto on sulanut. Mausta timjamilla ja mustapippurilla.
  4. Tarjoile keitetyn pastan kanssa. Kastike sopii myös perunoiden kanssa tarjottavaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
118 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›