Katkarapu-herkkusienikeitto

Katkarapu-herkkusienikeitto

Katkarapu-herkkusienikeitto sopii alku- tai pääruoaksi. Tarjoa lisänä rapeaa leipää.

30 min
helppo
95 kcal / 100g
1

Ainekset4 annosta

4 annosta
200 g
tuoreita herkkusieniä
pala
purjoa
1 rkl
½ dl
sitruunamehua
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria myllystä
3 dl
vettä
2 dl
2 rkl
vehnäjauhoja
200 g
isoja katkarapuja, MSC-sertifioitu
½ dl
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Hienonna purjo. Paista sieniä ja purjoa voissa, kunnes sienistä erottuva neste on haihtunut.
  2. Sekoita keskenään mausteet, sitruunamehu, vesi, kerma ja vehnäjauhot. Kaada seos joukkoon.
  3. Lisää sulaneet katkaravut ja viimeistele tillillä.
  4. Tarjoa rapean leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
95 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
30 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›