Katkarapu-herkkusienikeitto

Katkarapu-herkkusienikeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Katkarapu-herkkusienikeitto

Katkarapu-herkkusienikeitto

Katkarapu-herkkusienikeitto sopii alku- tai pääruoaksi. Tarjoa lisänä rapeaa leipää.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
200 g
tuoreita herkkusieniä
pala
purjoa
1 rkl
½ dl
sitruunamehua
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria myllystä
3 dl
vettä
2 dl
2 rkl
vehnäjauhoja
200 g
isoja katkarapuja, MSC-sertifioitu
½ dl
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Hienonna purjo. Paista sieniä ja purjoa voissa, kunnes sienistä erottuva neste on haihtunut.
  2. Sekoita keskenään mausteet, sitruunamehu, vesi, kerma ja vehnäjauhot. Kaada seos joukkoon.
  3. Lisää sulaneet katkaravut ja viimeistele tillillä.
  4. Tarjoa rapean leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
95 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.