Juusto-katkarapukeitto

Juusto-katkarapukeitto
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Juusto-katkarapukeitto

Juusto-katkarapukeitto

Täyteläinen keitto sopii hyvin alkuruoaksi tai hieman suurempana annoksena pääruoaksi.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 (100 g)
sipuli
1
lehtisellerin varsi
½ tl
sokeria
1 rkl
2 rkl
hummerifondia
5 dl
vettä
150 g
2 dl
ripaus
valkopippuria
1 (100 g)
omena
1 pussi (180 g)
katkarapuja, MSC-sertifioitu (pakaste)

Pinnalle

tuoretta ruohosipulia

Ohje

  1. Hienonna sipuli. Leikkaa selleri ohuiksi viipaleiksi.
  2. Kuullota sipuli, selleri ja sokeri rasvassa kattilassa.
  3. Sekoita joukkoon fondi. Lisää hetken päästä vesi.
  4. Kuumenna kiehuvaksi. Keitä hiljalleen kannen alla 5 min.
  5. Raasta juusto. Lisää kerma, juustoraaste ja valkopippuri. Kuumenna samalla sekoittaen, kunnes juusto on sulanut.
  6. Leikkaa omenat pieniksi kuutioiksi. Lisää joukkoon ja keitä pari minuuttia.
  7. Lisää lopuksi valutetut katkaravut. Kuumenna - älä enää keitä.
  8. Ripota pinnalle hienonnettua ruohosipulia. Tarjoa alkuruokana (riittää kuudelle) tai pääruokana leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
90 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›