Kuorrutetut patonkiviipaleet

Kuorrutetut patonkiviipaleet
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Kuorrutetut patonkiviipaleet

Kuorrutetut patonkiviipaleet

Pikkusuolainen iltapala syntyy täyttämällä patonkiviipaleita sienillä ja kuorruttamalla juustoraasteella.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset24 annosta

24 annosta
1
patonki
2 ½ rkl
tomaattipyreetä
1 pussi (150 g)
200 g
herkkusieniä
½ rkl
2 rkl
vehnäjauhoja
1 prk
½ tl
sitruunapippuria
1 ½ rkl
oreganoa

Ohje

  1. Leikkaa patonki vinoittain viipaleiksi ja lado ne leivinpaperille pellille. Sivele viipaleet tomaattipyreellä.
  2. Viipaloi sienet ja kypsennä pannulla voissa, kunnes sienistä irronnut neste on haihtunut. Lisää vehnäjauho ja sekoita. Kaada pannulle smetana ja mausta. Keitä muutama minuutti.
  3. Levitä täyte patonkiviipaleille ja ripota päälle juustoraaste. Kuorruta 250 asteessa noin 8 min. Tarjoa heti.
Vinkki

Vinkki

* Crostinit maistuvat myös salaattien tai sosekeittojen kanssa. Sopii myös pikkupalaksi esim tervetuliaismaljan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
231 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›