Kuorrutetut patonkiviipaleet

Kuorrutetut patonkiviipaleet

15 min
keskitaso
231 kcal / 100g
0
0

Pikkusuolainen iltapala syntyy täyttämällä patonkiviipaleita sienillä ja kuorruttamalla juustoraasteella.

Ainekset

24 annosta
1
patonki
2 ½ rkl
tomaattipyreetä
1 pussi (150 g)
200 g
herkkusieniä
½ rkl
2 rkl
vehnäjauhoja
1 prk
½ tl
sitruunapippuria
1 ½ rkl
oreganoa

Ohje

  1. Leikkaa patonki vinoittain viipaleiksi ja lado ne leivinpaperille pellille. Sivele viipaleet tomaattipyreellä.
  2. Viipaloi sienet ja kypsennä pannulla voissa, kunnes sienistä irronnut neste on haihtunut. Lisää vehnäjauho ja sekoita. Kaada pannulle smetana ja mausta. Keitä muutama minuutti.
  3. Levitä täyte patonkiviipaleille ja ripota päälle juustoraaste. Kuorruta 250 asteessa noin 8 min. Tarjoa heti.

Vinkki

* Crostinit maistuvat myös salaattien tai sosekeittojen kanssa. Sopii myös pikkupalaksi esim tervetuliaismaljan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
231 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
11 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
146 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)