
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 patonki
- 2½ rkl tomaattipyreetä
-
1 pussi (150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
- 200 g herkkusieniä
-
½ rkl (10 g)
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 rkl vehnäjauhoja
-
1 prk
Valio smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
- ½ tl sitruunapippuria
- 1½ rkl oreganoa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa patonki vinoittain viipaleiksi ja lado ne leivinpaperille pellille. Sivele viipaleet tomaattipyreellä.
- Viipaloi sienet ja kypsennä pannulla voissa, kunnes sienistä irronnut neste on haihtunut. Lisää vehnäjauho ja sekoita. Kaada pannulle smetana ja mausta. Keitä muutama minuutti.
- Levitä täyte patonkiviipaleille ja ripota päälle juustoraaste. Kuorruta 250 asteessa noin 8 min. Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
231 kcal
Proteiini
9,5 g
Hiilihydraatti
21,3 g
Rasva
11,6 g
Tyydyttynyt rasva
6,5 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa