
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
3.25
tähteä viidestä
4 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 patonkia
Täyte
- 250 g kinkkusuikaleita
- 1 tlk (227/137 g) ananaspaloja valutettuna
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 dl tuoretta basilikaa hienonnettuna
-
1 pussi (150 g)
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
-
50 g
Valio voita huoneenlämpöistäKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
- Leikka patongin päälle viilto pituussunnassa siten, että patonki jää pohjasta yhteen
- Yhdistä täytteen aineet keskenään. Levitä täyte patongin viiltoon. Kääri patonki folioon ja sulje päältä
- Kuumenna grillissä tai uunissa 225 asteessa 20 min
- Tarjoa raikkaan salaatin kanssa tai ota evääksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
241 kcal
Proteiini
15,2 g
Hiilihydraatti
20,2 g
Rasva
10,6 g
Tyydyttynyt rasva
5,6 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa