Siirry sisältöön
Kolmen juuston patonki

Kolmen juuston patonki

Herkullinen patonki syntyy kolmen juuston yhdistelmästä. Pakkaa patonki mukaan piknikille tai lounaaksi.

Kolmen juuston patonki

Ainesosat

annos

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Halkaise patonki ja voitele sulatejuustolla patongin molemmat puolet
  2. Lisää päälle muut ainekset ja paina toinen patongin puolikas päälle. Nauti välipalaksi kylmän maidon kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 156 kcal
Proteiini 8,4 g
Hiilihydraatti 14,1 g
Rasva 6,9 g
Tyydyttynyt rasva 4 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search