Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Täytetty valkosipulipatonki

Reippaasti valkosipulisella raejuustoseoksella täytetty patonki on nopea valmistaa ja kiva lisä salaattiaterialle.

Täytetty valkosipulipatonki
Täytetty valkosipulipatonki

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 (à 125 g) esipaistettua moniviljapatonkia
  • 25 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 1 prk (à 200 g)
    Valio raejuustoa
    Rasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
    Valio raejuusto 200 g rasvaton laktoositon
  • 2-3  valkosipulin kynttä
  • ½ dl hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Purista valkosipulin kynnet pehmeän rasvan joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Lisää raejuusto ja persilja. Sekoita
  2. Leikkaa patongin päälle pitkä viilto ja täytä kolo seoksella.
  3. Kuumenna uunissa folioon käärittynä 200 asteessa n. 10 min.
  4. Tarjoa pikkuruokana salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 205 kcal
Proteiini 10,6 g
Hiilihydraatti 28,9 g
Rasva 4,7 g
Tyydyttynyt rasva 2,5 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search