Täytetty valkosipulipatonki

Täytetty valkosipulipatonki

20 min
helppo
214 kcal / 100g
0
0

Reippaasti valkosipulisella raejuustoseoksella täytetty patonki on nopea valmistaa ja kiva lisä salaattiaterialle.

Ainekset

8 annosta
2 (à 125 g)
esipaistettua moniviljapatonkia tai 1 iso maalaispatonki
25 g
1 prk (à 200 g)
2-3
valkosipulin kynttä
½ dl
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Purista valkosipulin kynnet pehmeän rasvan joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Lisää raejuusto ja persilja. Sekoita
  2. Leikkaa patongin päälle pitkä viilto ja täytä kolo seoksella.
  3. Kuumenna uunissa folioon käärittynä 200 asteessa n. 10 min.
  4. Tarjoa pikkuruokana salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
214 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
6 g
Suola
0,9 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
11 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)