Broileripaninit

Broileripaninit
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Broileripaninit

Broileripaninit

Panini valmistetaan ravintoloissa painoparilan avulla, mutta kotitekoisena se onnistuu voileipägrillissä tai -parilassa. Grillin koosta riippuen, patongin voi paloitella. Appelsiinituorejuuston ja ananaksen yhdistelmä antaa herkullisen maun täytteelle.

Valmistusaika

Työaika
40 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
33 arvostelua

Ainekset4 paninia

4 paninia
2 pkt (4 kpl / 500 g)
esipaistettua patonkia , esim. Fazer

Broileritäyte

400 - 450 g
hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
1 rkl
1 rasia (200 g)
1 tlk (140 / 230 g)
ananasrenkaita
½ rkl
sitruunamehua
ripaus
suolaa
( ½ tl
rakuunaa )

Ohje

  1. Paista broilerisuikaleet Oivariini rasvassa pannulla kypsiksi.
  2. Sulata joukkoon tuorejuusto.
  3. Lisää valutetut ja pieniksi paloitellut ananakset. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja halutessasi rakuunalla.
  4. Halkaise patongit jättäen ne toisesta sivusta kiinni. Täytä.
  5. Valmista rapeiksi panineiksi voileipägrillissä (paloittele tarvittaessa) tai voileipäparilassa (200 asteessa, 3 1/2 min). Paninin voi myös valmistaa kuumalla parilapannulla; paina patonkia paistolastalla tai lautasen avulla muutaman min ajan, kunnes paistopinta on ruskea. Käännä ja paista samaan tapaan.
  6. TÄYTETYT PATONKIPALAT

  7. Levitä tuoreen, normaalikokoisen, halkaistun patongin väliin (kylmää) broileritäytettä ja salaatinlehtiä. Jaa patonki 2 - 4 osaan.
Vinkki

Vinkki

Voit muuntaa täytteen pastan tai riisin kanssa tarjottavaksi broilerikastikkeeksi. Lisää tällöin täytteeseen 1/2 - 1 dl vettä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
200 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.