Broileripaninit

Broileripaninit

Panini valmistetaan ravintoloissa painoparilan avulla, mutta kotitekoisena se onnistuu voileipägrillissä tai -parilassa. Grillin koosta riippuen, patongin voi paloitella. Appelsiinituorejuuston ja ananaksen yhdistelmä antaa herkullisen maun täytteelle. Täyte sopii tarjottavaksi myös esim. kastikkeena riisin tai pastan kanssa.

40 min
helppo
200 kcal / 100g
5
4

Ainekset4 paninia

4 paninia
2 pkt (4 kpl / 500 g)
esipaistettua patonkia , esim. Fazer

Broileritäyte

400 - 450 g
hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
1 rkl
1 rasia (200 g)
1 tlk (140 / 230 g)
ananasrenkaita
½ rkl
sitruunamehua
ripaus
suolaa
½ tl
rakuunaa

Ohje

  1. Paista broilerisuikaleet Oivariini rasvassa pannulla kypsiksi.
  2. Sulata joukkoon tuorejuusto.
  3. Lisää valutetut ja pieniksi paloitellut ananakset. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja halutessasi rakuunalla.
  4. Halkaise patongit jättäen ne toisesta sivusta kiinni. Täytä.
  5. Valmista rapeiksi panineiksi voileipägrillissä (paloittele tarvittaessa) tai voileipäparilassa (200 asteessa, 3 1/2 min). Paninin voi myös valmistaa kuumalla parilpannulla; paina patonkia käsin tai lautasen avulla muutaman min ajan, kunnes paistopinta on ruskea. Käännä ja paista samaan tapaan.
  6. TÄYTETYT PATONGIT

  7. * Levitä tuoreen, normaalikokoisen, halkaistun patongin väliin (kylmää) broileritäytettä ja salaatinlehtiä. Jaa patonki 2 - 4 osaan

Vinkki

* Voit tarjota täytteen myös kastikkeena riisin tai pastan kanssa. Lisää kastikkeeseen tällöin 1/2 - 1 dl vettä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
200 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
10 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)