Siirry sisältöön
Lämpimät Kappeli-patongit

Lämpimät Kappeli-patongit

Valmiiseen patonkiin saa helposti makua Kappeli juustokuorrutuksella ja suolakurkuilla. Tarjoile lämpiminä kasvissosekeiton tai salaatin kanssa.

Lämpimät Kappeli-patongit

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 27 cm (150 g) patonki
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa
  • 1-2  suolakurkkua
  • 60 g
    Valio Kappeli® juustoa
    Pehmeän samettinen ja miedosti hapan Valio Kappeli® tuotiin Suomen markkinoille vuonna 2012. Siihen asti sen…
    Valio Kappeli® e300 g

Pinnalle

  • 0 kg rucolaa tai persiljaa

Ohje

  1. Halkaise patonki ja leikkaa n. 5 cm:n paloiksi. Voitele leikkauspinnat ohuelti hunajalla. Lisää päälle ohuiksi viipaleiksi leikatut kurkut tai pitkittäin halkaistut coctailkurkut sekä juustoviipaleet.
  2. Kuorruta uunissa 225 asteessa n. 5 min. Ripottele pinnalle rucolaa.
  3. Tarjoa lämpiminä esim. salaatin tai sosekeiton kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 227 kcal
Proteiini 8,4 g
Hiilihydraatti 31,7 g
Rasva 6,8 g
Tyydyttynyt rasva 3,7 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • rucolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search