Lämpimät Kappeli-patongit

Lämpimät Kappeli-patongit

15 min
helppo
212 kcal / 100g
0
0

Valmiiseen patonkiin saa helposti makua Kappeli juustokuorrutuksella ja suolakurkuilla. Tarjoile lämpiminä kasvissosekeiton tai salaatin kanssa.

Ainekset

4 annosta
1 pieni (27 cm)
patonki
1 rkl
juoksevaa hunajaa
1 - 2
suolakurkkua tai n. 10 coctailkurkkua
60 g

Pinnalle

rucolaa tai persiljaa

Ohje

  1. Halkaise patonki ja leikkaa n. 5 cm:n paloiksi. Voitele leikkauspinnat ohuelti hunajalla. Lisää päälle ohuiksi viipaleiksi leikatut kurkut tai pitkittäin halkaistut coctailkurkut sekä juustoviipaleet.
  2. Kuorruta uunissa 225 asteessa n. 5 min. Ripottele pinnalle rucolaa.
  3. Tarjoa lämpiminä esim. salaatin tai sosekeiton kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
212 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
6 g
Suola
1,5 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
129 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)