
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
5 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 27 cm (150 g) patonki
- 1 rkl juoksevaa hunajaa
- 1-2 suolakurkkua
-
60 g
Valio Kappeli® juustoaPehmeän samettinen ja miedosti hapan Valio Kappeli® tuotiin Suomen markkinoille vuonna 2012. Siihen asti sen…
Pinnalle
- 0 kg rucolaa tai persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Halkaise patonki ja leikkaa n. 5 cm:n paloiksi. Voitele leikkauspinnat ohuelti hunajalla. Lisää päälle ohuiksi viipaleiksi leikatut kurkut tai pitkittäin halkaistut coctailkurkut sekä juustoviipaleet.
- Kuorruta uunissa 225 asteessa n. 5 min. Ripottele pinnalle rucolaa.
- Tarjoa lämpiminä esim. salaatin tai sosekeiton kanssa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
227 kcal
Proteiini
8,4 g
Hiilihydraatti
31,7 g
Rasva
6,8 g
Tyydyttynyt rasva
3,7 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- rucolaa