Juustowaldorf patonkipaloilla

Juustowaldorf patonkipaloilla
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juustowaldorf patonkipaloilla

Juustowaldorf patonkipaloilla

Tarjoile patongin päällä juustoista Waldorf-salaattia. Sopii hyvin vaikkapa rentoon juhlatarjoiluun.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset30 kpl

30 kpl
500 g
omenoita
1 pieni tlk
ananasrenkaita
150 g
1 dl
tuoretta persiljaa
1 dl
hasselpähkinöitä rouhittuna

Kastike

1 prk (180 g)
2 tl
sitruunamehua
2 tl
sokeria
ripaus
suolaa

Tarjoiluun

patonkia

Ohje

  1. Kuori omenat tarvittaessa. Kuutioi omenat, ananas ja juusto pieniksi kuutioiksi. Hienonna persilja.
  2. Yhdistä ainekset, voit jättää osan hasselpähkinärouheesta koristeeksi. Sekoita kastikkeen ainekset ja lisää se salaattiin.
  3. Leikkaa hyvää patonkia vinottain ohuiksi viipaleiksi. Laita salaatti tarjolle patonkiviipaleille.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
143 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.