Juustowaldorf patonkipaloilla

Juustowaldorf patonkipaloilla

Tarjoile patongin päällä juustoista Waldorf-salaattia. Sopii hyvin vaikkapa rentoon juhlatarjoiluun.

20 min
helppo
154 kcal / 100g
0
0

Ainekset30 kpl

30 kpl
2 - 6
omenaa
1 pieni tlk
ananasrenkaita
150 g
1 dl
persiljaa
1 dl
hasselpähkinöitä rouhittuna

Kastike

1 prk (200 g)
1 rkl
sitruunamehua
n. 1 rkl
sokeria

Tarjoiluun

patonkia

Ohje

  1. Kuori omenat tarvittaessa. Kuutioi omenat, ananas ja juusto pieniksi kuutioiksi. Hienonna persilja.
  2. Yhdistä ainekset, voit jättää osan hasselpähkinärouheesta koristeeksi. Sekoita kastikkeen ainekset ja lisää se salaattiin
  3. Leikkaa hyvää patonkia vinottain ohuiksi viipaleiksi. Laita salaatti tarjolle patonkiviipaleille.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
154 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g
Kalsium
137 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›