Juustowaldorf patonkipaloilla

Juustowaldorf patonkipaloilla
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juustowaldorf patonkipaloilla

Juustowaldorf patonkipaloilla

Tarjoile patongin päällä juustoista Waldorf-salaattia. Sopii hyvin vaikkapa rentoon juhlatarjoiluun.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset30 kpl

30 kpl
2 - 6
omenaa
1 pieni tlk
ananasrenkaita
150 g
1 dl
persiljaa
1 dl
hasselpähkinöitä rouhittuna

Kastike

1 prk (200 g)
1 rkl
sitruunamehua
n. 1 rkl
sokeria

Tarjoiluun

patonkia

Ohje

  1. Kuori omenat tarvittaessa. Kuutioi omenat, ananas ja juusto pieniksi kuutioiksi. Hienonna persilja.
  2. Yhdistä ainekset, voit jättää osan hasselpähkinärouheesta koristeeksi. Sekoita kastikkeen ainekset ja lisää se salaattiin
  3. Leikkaa hyvää patonkia vinottain ohuiksi viipaleiksi. Laita salaatti tarjolle patonkiviipaleille.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
154 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›