Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g omenoita
- 1 pieni tlk ananasrenkaita
-
150 g
Valio Luostari® juustoa tai Valio Polar® juustoaValio Luostari® on lempeä ja kermainen Port Salut -juusto, jota juustomestarimme ovat kypsyttäneet vähintään 1,5…
- 1 dl tuoretta persiljaa
- 1 dl hasselpähkinöitä rouhittuna
Kastike
-
1 prk (180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
- 2 tl sitruunamehua
- 2 tl sokeria
- ripaus suolaa
Tarjoiluun
- 0 kg patonkia
Jaa resepti
Ohje
- Kuori omenat tarvittaessa. Kuutioi omenat, ananas ja juusto pieniksi kuutioiksi. Hienonna persilja.
- Yhdistä ainekset, voit jättää osan hasselpähkinärouheesta koristeeksi. Sekoita kastikkeen ainekset ja lisää se salaattiin.
- Leikkaa hyvää patonkia vinottain ohuiksi viipaleiksi. Laita salaatti tarjolle patonkiviipaleille.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
135 kcal
Proteiini
4,7 g
Hiilihydraatti
7 g
Rasva
9,3 g
Tyydyttynyt rasva
3,6 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- patonkia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.