AURA melonipatonki

AURA melonipatonki
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

AURA melonipatonki

AURA melonipatonki

Kuten tiedetään, AURA juusto on tuttu näky hedelmien ja pähkinöiden kanssa juustotarjottimella. Miksei myös yhditstettäisi näitä makuja patongin välissä. Hunajamelonin makeus ja AURA juuston suolaisuus ja vahva maku ovat herkullinen makupari.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
1 iso (420 g)
patonki , esim .Fazer Leipurimestarin rouhepatonki
pala (250 g)
hunajamelonia
100 g
1/2 - 1 dl
40 g
saksanpähkinöitä
8 - 12 kpl
sitruunamelissan lehtiä

Ohje

  1. Puolita patonki. Halkaise patonginpuolikkaat niin, että ne jäävät kiinni toisesta sivusta.
  2. Poista melonista kuori ja siemenet. Leikkaa viipaleiksi. Leikkaa myös AURA viipaleiksi.
  3. Voitele patonkien sisäpinnat crème fraîchelle. Täytä melonilla, AURA juustolla, pähkinöillä ja sitruunamelissan lehdillä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
229 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›