AURA voileipäkakku

AURA voileipäkakku

Perinteisessä voileipäkakussa maistuvat suolainen AURA juusto ja makea ananas. Voileipäkakku kannattaa valmistaa koristelua vaille valmiiksi tarjoilua edeltävänä päivänä, jotta maut ehtivät tasoittua.

Ainekset10 annosta

10 annosta
12 isoa viipaletta
grahampaahtoleipää

Kostutukseen

¾ dl
ananasmehua (ananasmurskasta valutettuna)

Täyte

2 dl
1 pussi (150 g)
1 pieni tlk
ananasmurskaa
½ dl
hienonnettua persiljaa

Koristeluun

2 rasiaa (à 200 g)
1 ½ pussia (à 150 g)
100 g
viinirypäleitä
½ dl
tuoretta persiljaa
minisalaattisekoitusta (baby leaves)

Ohje

  1. Valmista täyte. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää muut aineet, ananasmurska hyvin valutettuna
  2. Kostuta leipäviipaleet kevyesti pullasudilla. Leivästä ei tarvitse leikata reunoja pois.
  3. Laita kaksi leivinpaperia osittain päällekkäin, niin että syntyy n. 55 x 45 cm alusta. Aseta kolme leipäviipaletta vierekkäin alustalle. Levitä 1/3 täytteestä levylle. Kokoa loput kerrokset.
  4. Kierrä kakku papereiden sisään tiukaksi paketiksi ja laita muovipussiin. Anna vetäytyä jääkaapissa yön yli.
  5. Tasoita tarvittaessa kakun reunat leikkaamalla sahateräisellä veitsellä tasaiseksi. Sekoita tuorejuusto ja AURA muru, voit käyttää halutessasi sauvasekoitinta saadaksesi tasaisen lopputuloksen. Levitä kuorrutus kakulle. Koristele kakku.

Vinkki

* Voit käyttää koristeeksi myös pieniä AURA juustosta leikattuja tankoja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
225 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g
Kalsium
117 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)