
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
10 h
Yhteensä
10 h 40 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 12 viipaletta grahampaahtoleipää
Kostutukseen
- ¾ dl ananasmehua (ananasmurskasta valutettuna)
Täyte
-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
-
1 pussi (150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 1 pieni tlk (140 g) ananasmurskaa
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Koristeluun
-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® kevyt maustamaton tuorejuustoaValio Viola® kevyt maustamaton on raikas kevyttuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä suolaiseen…
-
1½ pussia (à 150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 100 g viinirypäleitä
- ½ dl tuoretta persiljaa
- 0 kg minisalaattisekoitusta (baby leaves)
Jaa resepti
Ohje
- Valmista täyte. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää muut aineet, ananasmurska hyvin valutettuna
- Kostuta leipäviipaleet kevyesti pullasudilla. Leivästä ei tarvitse leikata reunoja pois.
- Laita kaksi leivinpaperia osittain päällekkäin, niin että syntyy n. 55 x 45 cm alusta. Aseta kolme leipäviipaletta vierekkäin alustalle. Levitä 1/3 täytteestä levylle. Kokoa loput kerrokset.
- Kierrä kakku papereiden sisään tiukaksi paketiksi ja laita muovipussiin. Anna vetäytyä jääkaapissa yön yli.
- Tasoita tarvittaessa kakun reunat leikkaamalla sahateräisellä veitsellä tasaiseksi. Sekoita tuorejuusto ja AURA muru, voit käyttää halutessasi sauvasekoitinta saadaksesi tasaisen lopputuloksen. Levitä kuorrutus kakulle. Koristele kakku.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
229 kcal
Proteiini
8,3 g
Hiilihydraatti
11,4 g
Rasva
16,4 g
Tyydyttynyt rasva
9,6 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- minisalaattisekoitusta