Raikas Välimeren makuja lainaileva voileipäkakku on mainio valinta ruokaisampaan kahvipöytään. Kakun koristelussa voi huomioida vieraiden mieltymykset ja ilmakuivatun kinkun tilalla maistuukin mainiosti myös chorizo, graavilohi, katkaravut tai vaikkapa parsa.
Pohja | |
---|---|
150 g | vaaleaa paahtoleipää |
2 rkl | pestoa |
2 rkl | |
Täyte | |
2 | liivatelehteä |
150 g | kurkkua |
2 rasiaa (à 200 g) | |
2 dl | |
1 | ( valkosipulin kynsi ) |
mustapippuria myllystä | |
1 rkl | sitruunamehua |
Koristeluun | |
25 g | rucolaa |
75 g | ilmakuivattua kinkkua paahdettuna |
100 g | terttukirsikkatomaatteja |
kapriksia | |
tuoretta basilikaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.