
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.89
tähteä viidestä
9 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g broilerin fileesuikaleita
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 rkl vihreää currytahnaa
- 1 kukkakaali
- 2 kanaliemikuutiota
- 1 l vettä
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® paprika-chili tuorejuustoaValio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
- 2 rkl limetin mehua
- 200 g pakasteherneitä
- 1 dl tuoretta korianteria
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista broilerisuikaleet Oivariini rasvassa kattilassa. Lisää currytahna ja paloiteltu kukkakaali. Sekoita aineksia vähän aikaa.
- Lisää kanaliemi ja kuumenna. Anna kiehua alhaisella lämmöllä, kunnes kukkakaali on sopivan kypsää.
- Lisää tuorejuusto ja limettimehu. Sekoita, kunnes juusto on sulanut. Mausta suolalla ja lisää herneet sekä persilja- tai korianterisilppu.
- Tarjoa leivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
52 kcal
Proteiini
3,4 g
Hiilihydraatti
1,6 g
Rasva
3,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,1 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa