Bulgarialainen kurkkukeitto Tarator

Bulgarialainen kurkkukeitto Tarator
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Bulgarialainen kurkkukeitto Tarator

Bulgarialainen kurkkukeitto Tarator

Bulgarialainen kurkkukeitto Tarator on kylmä jogurttipohjainen keitto, jonka maussa on hieno pähkinäinen terävyys, ja johon valkosipuli antaa juuri sopivasti ytyä.

Valmistusaika

Työaika
20 min
maustuminen
30 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 alkuruoka-annosta

6 alkuruoka-annosta
6 dl
1
kurkku
2
valkosipulin kynttä
½ dl
saksanpähkinöitä hienonnettuna
½ dl
hienonnettua tilliä
2 tl
viinietikkaa
1 rkl
hunajaa
½ tl
suolaa

Ohje

  1. Raasta kurkku karkeaksi raasteeksi. Kuori ja murskaa valkosipulin kynnet. Hienonna saksanpähkinät.
  2. Sekoita kurkkuraaste liemineen jogurtin joukkoon. Mausta valkosipulilla, saksanpähkinöillä, tillillä, viinietikalla, hunajalla ja suolalla.
  3. Nosta jääkaappiin maustumaan vähintään puoleksi tunniksi.
  4. Kaada keitto laseihin. Tarjoile lisäksi vaaleaa leipää.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
96 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›