
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
6 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- 1 kurkku
- 2 valkosipulin kynttä
- ½ dl (25 g) saksanpähkinöitä hienonnettuna
- ½ dl hienonnettua tilliä
- 2 tl viinietikkaa
- 1 rkl hunajaa
- ½ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Raasta kurkku karkeaksi raasteeksi. Kuori ja murskaa valkosipulin kynnet. Hienonna saksanpähkinät.
- Sekoita kurkkuraaste liemineen jogurtin joukkoon. Mausta valkosipulilla, saksanpähkinöillä, tillillä, viinietikalla, hunajalla ja suolalla.
- Nosta jääkaappiin maustumaan vähintään puoleksi tunniksi.
- Kaada keitto laseihin. Tarjoile lisäksi vaaleaa leipää.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
96 kcal
Proteiini
2,7 g
Hiilihydraatti
4,6 g
Rasva
7,1 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa