Couscous-hernesalaatti

Couscous-hernesalaatti

Raikkaan rapsahteleva couscoussalaatti on mainio lisäke paistetulle kalalle tai broilerille. Tai mikset laittaisi salaattia brunssipöytään?

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 ½ dl
couscousia
1 prk (2,5 dl)
1 dl
vettä
½ tl
suolaa
½ pussia (à 200 g)
pakasteherneitä
2
tomaattia
1
punasipuli
1 dl
tilliä

Ohje

  1. Mittaa kulhoon couscous ja suola. Kuumenna ruokakerma ja vesi kiehuvaksi. Lisää couscousin päälle. Peitä kulho ja anna kypsyä 10 min.
  2. Sulata herneet, hienonna sipuli ja tilli. Kuutioi tomaatit. Sekoita couscousin joukkoon. Lämmitä salaatti halutessasi.
  3. Tarjoa lämpimänä tai kylmänä lisäkkeenä kalalle tai broilerille.
Vinkki

Vinkki

Voit myös valmistaa couscousin kylmään nesteeseen. Silloin couscousin täytyy antaa turvota jääkaappissa n. 2h. Lisää kasvikset ja tilli turvonneen couscousin joukkoon.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
107 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
35 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›