Couscous-hernesalaatti

Couscous-hernesalaatti

20 min
helppo
106 kcal / 100g
0
1

Raikkaan rapsahteleva couscoussalaatti on mainio lisäke paistetulle kalalle tai broilerille. Tai mikset laittaisi salaattia brunssipöytään?

Ainekset

4 annosta
2 ½ dl
couscousia
1 prk (2,5 dl)
1 dl
vettä
½ tl
suolaa
½ pussia (à 200 g)
pakasteherneitä
2
tomaattia
1
punasipuli
1 dl
tilliä

Ohje

  1. Mittaa kulhoon couscous ja suola. Kuumenna ruokakerma ja vesi kiehuvaksi. Lisää couscousin päälle. Peitä kulho ja anna kypsyä 10 min.
  2. Sulata herneet, hienonna sipuli ja tilli. Kuutioi tomaatit. Sekoita couscousin joukkoon. Lämmitä salaatti halutessasi.
  3. Tarjoa lämpimänä tai kylmänä lisäkkeenä kalalle tai broilerille.

Vinkki

Voit myös valmistaa couscousin kylmään nesteeseen. Silloin couscousin täytyy antaa turvota jääkaappissa n. 2h. Lisää kasvikset ja tilli turvonneen couscousin joukkoon.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
106 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
4 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
35 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)