Couscoustäytteiset kasvikset

Couscoustäytteiset kasvikset

35 min
keskitaso
93 kcal / 100g
0
0

Couscoustäyte lisää kesäkasviksiiin ruokaisuutta. Kasvikset voi kypsentää uunissa tai vaikkapa grillissä.

Ainekset

4 annosta
4
tomaattia
1
kesäkurpitsa

Täyte

2 dl
couscousia
2 dl
vettä
2 rkl
öljyä
½ tl
suolaa
ripaus
mustapippuria
½ dl
lehtipersiljaa
1 rasia (200 g)

Kastike

2 dl
1
valkosipulin kynsi
½ dl
minttua

Ohje

  1. Halkaise tomaatit ja kesäkurpitsat. Koverra pikkulusikalla siemenet ja poista tomaateista myös ylimääräinen neste.
  2. Mittaa kulhoon couscous ja kiehuva vesi. Anna turvota muutama min. Lisää joukkoon öljy, mausteet ja tuorejuusto. Sekoita.
  3. Lusikoi täyte kasvisten sisään. Kypsennä uunissa 225 asteessa 15 - 20 min kasvisten koosta riippuen. Jos kypsennät ne grillissä, kietaise kasvikset kevyesti alumiinifolioon ja jätä "nyytit" puolittain auki. Tarkista kypsyys ennen tarjoilua
  4. Tarjoa grillatun lihan, kalan tai makkaran lisäkkeenä tai kasvisruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
93 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
6 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
26 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)