
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 tomaattia
- 1 kesäkurpitsa
Täyte
- 2 dl couscousia
- 2 dl vettä
- 2 rkl öljyä
- ½ tl suolaa
- ripaus mustapippuria
- ½ dl lehtipersiljaa
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoaValio Viola® kevyt aurinkokuivattu tomaatti on helppo tapa tuoda auringon kypsyttämien tomaattien lempeä, makea ja…
Kastike
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- 1 valkosipulin kynsi
- ½ dl minttua
Jaa resepti
Ohje
- Halkaise tomaatit ja kesäkurpitsat. Koverra pikkulusikalla siemenet ja poista tomaateista myös ylimääräinen neste.
- Mittaa kulhoon couscous ja kiehuva vesi. Anna turvota muutama min. Lisää joukkoon öljy, mausteet ja tuorejuusto. Sekoita.
- Lusikoi täyte kasvisten sisään. Kypsennä uunissa 225 asteessa 15 - 20 min kasvisten koosta riippuen. Jos kypsennät ne grillissä, kietaise kasvikset kevyesti alumiinifolioon ja jätä "nyytit" puolittain auki. Tarkista kypsyys ennen tarjoilua
- Tarjoa grillatun lihan, kalan tai makkaran lisäkkeenä tai kasvisruokana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
94 kcal
Proteiini
2,6 g
Hiilihydraatti
8,3 g
Rasva
5,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria