Grillatut kasvisvartaat

Grillatut kasvisvartaat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Grillatut kasvisvartaat

Grillatut kasvisvartaat

Värikkäät kasvisvartaat kypsyvät grillissä. Tarjoile lisänä juustokastiketta.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
11 arvostelu

Ainekset6 varrasta

6 varrasta

Kasvisvartaat

400 g
esikeitettyjä maissintähkiä
1
punainen paprika
1 (300 g)
kesäkurpitsa
suolaa

Juustokastike

2 dl
½ pkt (à 250 g)
1 ½ rkl
vaaleaa suurustejauhetta
1 rkl
makeaa, mietoa chilikastiketta
§ dl
tuoretta persiljaa hienonnettuna
( mustapippuria myllystä )

Ohje

  1. Jos käytät puisia vartaita, liota niitä kylmässä vedessä ennen grillausta.
  2. Paloittele maissit, paprika ja kesäkurpitsa. Pujottele ainekset vartaisiin. Sivele pintaan juoksevaa Oivariini rasvaa
  3. Grillaa molemmin puolin kunnes kasvikset ovat kuumia. Ripota pintaan suolaa.
  4. Valmista kastike juuri ennen tarjoilua. Kuumenna maito. Lisää juusto nokareina ja sulata koko ajan sekoittaen maitoon kunnes seos on tasaista. Lisää suuruste. Keitä sekoittaen 1 min. Mausta
  5. Tarjoa kastiketta kasvisvartaiden tai muiden grilliruokien kanssa.
Vinkki

Vinkki

Voit käyttää sulatejuustona rasian (200g) Valio Koskenlaskija® levittyvää sulatejuustoa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
82 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.