Grillatut kasvisvartaat

Grillatut kasvisvartaat

Värikkäät kasvisvartaat kypsyvät grillissä. Tarjoile lisänä juustokastiketta.

Ainekset6 varrasta

6 varrasta

Kasvisvartaat

1 pkt (400 g)
esikeitettyjä maissintähkiä
1
punainen paprika
1 (300 g)
kesäkurpitsa
suolaa

Juustokastike

2 dl
½ pkt (à 250 g)
1 ½ rkl
vaaleaa suurustejauhetta
1 rkl
makeaa, mietoa chilikastiketta tai 1/4 tl paprikajauhetta
½ dl
persiljaa hienonnettuna
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Jos käytät puisia vartaita, liota niitä kylmässä vedessä ennen grillausta.
  2. Paloittele maissit, paprika ja kesäkurpitsa. Pujottele ainekset vartaisiin. Sivele pintaan juoksevaa Oivariini rasvaa
  3. Grillaa molemmin puolin kunnes kasvikset ovat kuumia. Ripota pintaan suolaa.
  4. Valmista kastike juuri ennen tarjoilua. Kuumenna maito. Lisää juusto nokareina ja sulata koko ajan sekoittaen maitoon kunnes seos on tasaista. Lisää suuruste. Keitä sekoittaen 1 min. Mausta
  5. Tarjoa kastiketta kasvisvartaiden tai muiden grilliruokien kanssa.
Vinkki

Vinkki

Voit käyttää sulatejuustona rasian (200g) Valio Koskenlaskija® levittyvää sulatejuustoa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
82 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
88 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›